Herlige Magicians tryller igen

Det er sjældent at vi kigger på serier der er nået “godt op i årene”.
Undtagelsen må i den forbindelse være “Magicians”, der netop er startet på sæson 4.
Serien, der som vi er orienteret er til at finde på HBO Nordic her i landet, er bare – netop så heldig – at vi bare bliver nødt til at skrive om den.

I princippet ved vi stort set intet om serien, som den ser ud nu.
Hvad der dog står klart, er at det hele – ser ud til – at være startet forfra, hvilket ser ud til at være blandt seriens bedste features.

Netop evnen til at gå fra en – efterhånden – klemt historie, der – pludselig – med et par små “tag” bliver til en helt anden historie, der – endnu engang – forlanger at du hører hvert ord, og lige holde øje med hvem der siger hvad, hvorfor, og – naturligvis – i hvilken krop.

Vi oplevede i hvert fald en sæsonpremiere der overraskede så meget at vi allerede er hooked igen.

Uden sammenligning er andre fede serier, som “Ray Donovan”, eller “Shameless”, der begge er Showtime serier, netop så slidste at de er svære at holde ud til at se.

“Ray” er naturligvis altid heldig, i den nyeste sæson, der netop er blevet færdig.
Omvendt er det nu nærmest pinligt at se hvordan “Shameless” i anden del af den nyeste sæson, prøver at få lagt et par exits ned, der – nærmest burde – være et vink med en vognstang om at hele serien, måske burde gå samme vej.

Sådan er det på ingen måde med “Magicians”, der idag når til episode 2 i den nyeste sæson.
Som altid er fans og original broadcaster ( SyFy ) helt fremme i skoene, hvorfor du – naturligvis – kan se et preview på hvad der kommer til at ske i næste uges episode.

Her på redaktionen har vi end ikke set episode 2, så vi har ikke kigget specielt efter om der er spoilers i videoen herunder.

Omvendt er vi ikke den mindste smule i tvivl.
Lige indtil “Happy” måske “American Gods” eller “Killing Eve” kommer tilbage med deres næste sæson.
er “Magicians”, noget af det mest friske derude i disse dage.

Her promoen på næste uges episode

Skriv et svar