Helix får en sæson til

Spændende Sci fi ting, der tidligere – stadig? – har et problem, er netop blevet forlænget.
Hvis du ikke allerede er fan af “Helix”, er det nok på sin plads at tjekke den serie ud.
Serien har netop sluttet sæson 1 og må formodes at kunne findes på enten Netflix eller HBO Nordic ganske snart, da de begge er vilde med sci fi.
Hvem der så ender med at løbe med denne serie, er dog stadig uklart.
Sikkert er det dog at serien fik så mange til at kigge med så serien får en sæson til, hvor det blandt andet kunne tænkes at seerne får forklaret hvad det egentligt er for noget de har rodet med oppe i det kolde nord.
Hvorfor de har gjort det, og hvad det var der gik galt og hvorfor.
Problemer der delvist blev forklaret i finalen for nyligt.
Og så alligevel ikke.
Helix640Bag serien står Sony Pictures Television der har fået Battlestar Galactica producer Ronald Moore til at kaste lidt energi efter en serie, der må formodes at udvikle sig kraftigt i sæson 2.
Første sæson var – og er – på mange områder forvirret.
Noget som anmelderne i USA har afskrevet som en klassisk konflikt mellem Ronald Moore og Sony Pictures Television, der må have været oppe og skændtes i hele forberedelsen optagelsen, og måske endda post arbejdet på denne serie.
Med lidt held, bliver der – lidt mere plads – til idemanden i sæson 2.
Produktionen skulle fortsat blive forestået af Tall Ship Productions, Kahi Productions og Lynda Obst Productions, under kyndig vejledning af SPT (Sony).
Der er forventet premiere på sæson 2 i vinteren 2015.
Det er reelt umuligt at fortælle hvad der sker i serien, ud over at der er problemer med en virus, på en facilitet oppe nord på, uden at kaster bunker af spoilers efter dem der stadig ikke har set serien.
Her dog en promo, der prøver at fortælle en smule om hvad der skete i sæson 1.
Der skulle være bestilt 13 episoder til.

Skriv et svar