Heksene er ovre os

De er pænt smart henne i USA.
Som eksempel har de netop taget hul på “Salem”, der er noget så vandvittigt som en TV serie, der handler om heksene i byen Salem, tilbage i september 1685.
Og selv om at du sikkert allerede er begyndt at gabe omkap med dig selv, er det faktisk ganske interessant.
Salem640Det er nemlig ikke de kære gudedyrkere og troende der styrer byen.
Det er derimod heksene, der ser ud til at have et erklæret mål, nemlig at få de der mennesker ud af Salem, så de kan have byen i fred.
Til formålet har de besluttet sig for at spille de mange gudsfrygtige borgere i byen ud mod hinanden, så de beskylder hinanden for at være hekse, mens de rigtige hekse holder sig lidt i baggrunden, og kun piller ved deres flyvende kosteskafte når ingen kigger med.
Alt sammen noget der ser ud til at lykkedes i piloten, der har fået pæn kritik i USA.
Dem, der i den fobindelse allerede har gættet at der – hurtigt – kommer en del fart over feltet, selv om at serien skal se ud som om at den forgår i 1685/1692, kan allerede glæde sig til Shane West, som du sikkert kender bedste fra “Nikita”, der får hjælp af Xander Berkeley, der såmænd også var med i “Nikita” serien.
Som vi forstår det, er de på hver sin side af “loven” i Salem.
Igen.
Det gør ikke så meget.
Serien er – så de unge mænd ikke zapper væk – proppet til med kvindelige spillere, der tidligere har været forbi ting som “Revenge”, “True Detective”, “Astronaut Wives Club”, “Entourage” og “Human Target”, for nu blot at nævne et par af de serier, de unge kvinder der nu er endt i Salem, har været forbi.
Serien, der er premieren på egenproduktion af “drama” for WGN America ( en “lokal” Chicago kabel TV station, der distribueres i hele USA, red. ), fik hæderligt flotte seertal, og forventes at blive fornyet, hvis seertallene forbliver høje.
WGN America er ydermere på vej med “Manhattan”, der handler om hvordan amerikanerne byggede verdens førte atombombe i Los Alamos.
Indtil videre her en promo for “Salem”. Vi har ingen anelse om den er på vej mod vores breddegrader.

Skriv et svar