Heathers kommer igen

Hvis du ikke kan huske “Heathers”, er du lovligt undskyldt.
Serien, der er fra – cirka – 1988, følger en flok elever på en high School, hvilket vi alle har set før.
Forskellen her er bare, at den – originale – serie er proppet til en del over kanten, med hvad der få år senere er blevet til den gruppe af “unge spillere”, der – mere eller mindre – siden sidst i 80erne har domineret alverdens biograffilm.
Først som unge utilpassede, så som lidt ældre, og her de sidste ti år som “voksne” med pænt meget talent for skuespil.
Idag er der så sluppet den første promo for et remake af serien, der ser ud til at være pænt opdateret, med alt hvad der må forventes at kunne findes på en high School i år 2018, hvor serien får premiere.
Skulle du i den forbindelse være i tvivl om hvor utilpassede specielt de unge kvinder er, er citatet der blev “kult” tilbage i 1988 også med i den nye version.
Så der er faktis noget at glæde sig til.
Bedst af alt er den med i promoen, der indtil videre kun er sluppet på Instagram, hvilket understreger at producenten har planer med denne serie.
Broadcaster er i denne forbindelse Paramount Network, der købte en god portion reklametid på det netopafholdte “Video Music Awards show på MTV”, til at fortælle at remaket er på vej.
Og at TV stationen Paramount Network åbner engang i 2018.
Serien bliver med andre ord sendt på en TV station, der end ikke eksisterer endnu.
Eller rettere.
TV stationen har heddet “Spike TV”, og skifter navn til Paramount Network engang i 2018, hvor stationens største sats – indtil videre – bliver netop “”Heathers rebootet”.
Der er oplagt nok ikke meget ude om serien, andet end at der – skulle – være tale om en serie på 10 episoder, hvor formuleringer som “fuck me siteways with a chainsaw” er helt normale.
Originalen der havde Winona Ryder og Christian Slater, i de ledende roller, var en af de første serier, der blot eksisterede som pilot, som blev solgt til 1-2 sæsoner, alene på denne, nogensinde.
Noget mange tilskrev der nærmest umuligt heldige spil mellem netop Winona Ryder og Christian Slater.
Der er premiere i første kvartal 2018, og der er absolut ingen sikkerhed for at den kommer hertil.
Omvendt, kigger den forbi ( har muligvis været der ) Tribeca Film Festival, for nu at ende på Paramount Network, der skifter ejer til Viacom.
Pitchen på denne version er at der er tale om en “pitch-black comedic anthology”, der – cirka – kan sammenlignes med “Fargo”, bare væsentligt yngre og formodentligt meget federe.
Originalen var forresten skrevet af Daniel Waters og instrueret af Michael Lehmann, og er skrevet frem til idag, hvilket blandt meget andet betyder at hele 80er lookket er væk, samtidig med at “the popular-yet-evil Heathers” ( der er snobberne på skolen ) blandt andet skulle inkludere en transperson, ganske som i filmen, der fulgte efter serien, sidst i 80erne, der spiller ( i en periode ) “Heather Duke”, der optræder som kvinde, men som retteligt er en mand. ( gender-queer )
Her promoen fra Instagram og nedenunder originalen, der her 3å år senere stadig fungerer, selv om at vi må erkende at den nye version virker væsentligt mere relevant.

Coming in 2018 to the Paramount Network. #Heathers #☠️

Et opslag delt af Heathers (@heathers) den


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.