HBONordic og Netflix gør en forskel

Selv om at det stadigt er “nyt” at der findes alternativer til “flow TV”, ser det ud til at mange allerede har vendt ryggen til TV.
Så mange at det nu kan ses på seertallene.
orangeTV2 er som eksempel blevet tvunget til at måle på endnu ældre seere, hvilket let kunne tænkes at hænge sammen med at specielt de yngre seere ikke længere er helt så loyale som tidligere.
Og derfor ikke kigger helt så meget på TV2, der jo stadig har lovet deres annoncørere at seerne er der.
Absolut ubekræftede rygter vil vide at en del af de seere, der ikke længere har adgang til reklamekanalerne, slet og ret har klippet deres kabel TV ledning over, og derfor nu blot har adgang til gratis ( Free To Air ) kanaler og en eller flere streamtjenester.

HBONordic eller NetFlix
Mange har i den forbindelse valget mellem de to største streamtjenester, HBONordic og NetFlix.
Og selv om at tallene fortsat er usikre, skulle op imod 400.000 husstande have valgt NetFlix, mens relativt få har valgt HBONordic.
Årsagen er oplagt nok at der er flere film hos NetFlix, og blot få nye serier hos HBONordic.
Hvad de fleste ikke lige når at tænke på er at det altså er HBO der vinder priser, og NetFlix der ikke gør det.
continuumSom eksempel løb med HBO med 27 emmyer her forleden, mens det blot blev til to til NetFlix.
Igen.
De fleste tror jo stadig at det blot handler om at have adgang til en masse film, hvilket jo netop er det som NetFlix tilbyder.
Dem der i stedet vælger HBO vil typisk på forhånd vide at de nyeste serier findes hos HBO, der såmænd også køber ind hos andre for at kunne tilbyde mere end konkurrenterne.

BBC America og SyFy leverer til HBO
Nu kan vi nok ikke løbe fra vi holder mere af HBO end vi holder af NetFlix.
Når det er sagt, så har NetFlix dog bevist at de såmænd er friske på at producere nye og fede serier som “Hemloc Grove” eller “New Orange”, der ikke er til at finde andre steder.
Omvendt er HBO Nordic ude med nyeste sæson af “Continuum”, der egentlig er en SyFy (US) serie.
SyFy er dog en NBC Universal kanal, der ingen problemer har med at sælge denne ( canadiske ) serie til stream i udlandet.
Derfor har HBO Nordic kunder nu adgang til de første to sæsoner af den serie.
HitNmiss600På samme måde er Hit & Miss der enten er en ren BBC eller en BBC America serie, der – måske – er delvist sponseret af HBO, kommer altså på HBO før resten af verden får adgang til den.
Er det ikke nok, er der løbende de nye serier, der i dette efterår blandt andet tæller “Masters of Sex”, en ny sæson af “NewsRoom” og “Boardwalk Empire”.
Her lige et par promoerSkriv et svar