HBO Nordic har købt en masse Showtime serier

Lige indtil idag, har det stadig været muligt at tvivle i forhold til om der skal investeres i Netflix eller i HBO Nordic.
Den tvivl blev dog totalt fejet af bordet, da HBO Nordic indgik en flerårig aftale med CBS Studios, der – mere eller mindre – betyder at HBO Nordic nu sender de fleste Showtime serier der er direkte konkurrenter til netop HBO, derhjemme.
TBs7Nu er der ingen Showtime i vores del af verden, hvorfor HBO Nordic problemfrit kunne investere i og streame uhyggeligt fede ”Penny Dreadful”, sindsyge “Ray Donovan”, og igangværende serier, som “Dexter”, “Californication” og endelig “Nurse Jackie”, der både fylder godt op i bagkataloget, ganske som de nyeste episoder stadig bliver sendt på HBO Nordic, sådan cirka 18 måneder før de – måske – kommer på flow TV.
Hervé Payan, CEO HBO Nordic siger:
-Aftalen med CBS Studios International gør, at HBO Nordic nu har et helt unikt udbud af både nye titler samt arkiv-indhold fra de fire store amerikanske betalingskanaler, og det bekræfter i den grad vores markedsposition som “The Home of Series”, starter han og bliver suppleret af Armando Nuñez, President and CEO, CBS Global Distribution Group.
Der siger:
-Vi er begejstrede for, at HBO-seere i Norden nu også har mulighed for at se det hastigt voksende udbud af kvalitets-serier fra Showtime, starter han og fortsætter.
-Denne aftale med HBO Nordic understreger den øgede interesse og distribution af Showtime indhold på det internationale marked, slutter han.
HBO Nordic har i denne sommer også premiere på sidste sæson af “True Blood”, ganske som det også er her interesserede finder “Game of Thrones” 24 timer efter serien bliver sendt i USA.
Her lige promoer for et par af de omtalte serier.
Sæson 2 af “Ray Donovan”, bliver ganske som sæson 7 af “True Blood” sendt her i sommer.Skriv et svar