HBO Norden købte Gomorrah remake

Folk der bare ikke kan få nok af den italienske mafia kan glæde sig til et gensyn, her fra den 7. maj.
Her har HBO Nordic nemlig – næsten eksklusiv – global premiere på “Gomorrah”, der er et italiensk TV remake af en film af samme navn, der baserer sig på en bog af journalisten Roberto Saviano, der forresten er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer.
En bog, der på ingen måder sparer på de barske detaljer og som understreget at hverdagen i denne uhyggelige serie er alt andet end smuk for de medvirkende.
gomorrah640sidenSerien, der skulle ende som 12×50 minutter er med andre ord historien om livet i og med the Camorra, hvor der nu – endelig – er blevet plads til personerne og “the dark and gritty streets of Naples”( Napoli, red. ), der er arnestedet for Camorra, ifølge denne historie.
Så da Pietro Savastano, der er en af de frygtede Camorra bosser ryger i spjældet, begynder ligene hurtigt at hobe op, blandt andet fordi hans “right-hand man” Ciro Di Marzio tjekker ud om det er muligt for ham at blive den nye boss.
Som du allerede har regnet ud, giver det masser af problemer, hver gang ledelsen bliver skiftes ud i Camorraen.
Hovedinstruktør er Stefano Sollima, der tidligere har stået bag en anden Sky Italia serie “Romanzo Criminale”.
Vi har fundet en promo, der ser ud til at understrege at den her serie kræver noget mere af seerne end de måske er vant til.
Der er global premiere i Skandanivien på HBO Nordic den 7. maj.

Skriv et svar