HBO lover flot efterår

kingiboardwalkHvis du er til de nyeste serier og parat til at betale for at få adgang til dem, er der vist ikke mange andre muligheder end at vælge HBO Nordic.
De har netop annonceret at det er blevet efterår, og derfor tid til deres nye serier, og nye sæsoner af et par af de serier du måske allerede kender.
Og selv om at det er pænt oplagt, er der virkeligt meget at se frem til.
Bevares der findes også lokale TV kanaler, der har et tilbud eller to.
Og hvis du vælger den største pakke og en af de to premium pay ud bydere ( Viasat eller C More ), får du sikkert også et par nye serier. Bare ikke helt så mange som hvis du vælger HBO.
Igen, vi er ikke ude for at sælge dig noget, og på ingen måde i famile med HBO.
Vi kan bare godt lide de ting de sætter i produktion. Enten direkte, eller via et af deres “selskaber” eller søsterstationer, som i tilfælde “Black Sails” der rent faktisk er en Starz serie, der bliver sendt ( forskudt ?) på HBO ( HBONordic ?).
Efteråret tilbyder i den forbindelse pænt mange serier, som du kan læse mere om her, i hvad der vist nok er pressemateriale.
Ud over premieren idag på sæson 4 af “Boardwalk Empire”, der har premiere idag, kan interesserede se frem til “Masters Of sex”, der ser ud til at være væsentligt mere begavet end mange måske forventede.
“The White Queen” kører vist nok stadig, mens “True Detective” ligner netop det voldsorgie du er bange for.
Sådan lidt lige i nærheden af byen “Banshee”, der har premiere på anden sæson i efteråret ( eller i det tidlige forår )
HBO Nordic, der jo også har planer om at være til for andre end rene seriefreaks, sender ydermere bunker af dokumentarer de andre først får lov til at købe om 1-2 år, sjove serier som “Eastbound & Down”, og har forresten et bagkatalog, der er fuld af serier, du sikkert ikke engang viste at du ikke kan leve uden at have set.
Her en bunke promoer.


Skriv et svar