Happy en herlig umulighed

Hvis du går og håber på at der stadig sker nye ting på TV serie fronten, kan du være helt rolig.
Området er kort og godt blevet den vildeste legeplads, for de vildeste og mest kreative mennesker.
Tag som eksempel den helt nye “Happy”, der med den ledende rolle, der spilles af Christopher Meloni, allerede fra starten af, placerer sig på mindst 3 stole.
Christopher Meloni har nemlig spillet med i alt fra “Sin City: A Dame to Kill For” til “Veep” over “True Blood” til “Underground”, der fortsat handler om slaveopgøret i bibelbæltet, USA, for meget lang tid siden.
Bare ikke længere tid siden, end at det fortsat ikke er glemt.
Nu er det så blevet tid til at Christopher Meloni, spiller en falleret politimand, der – stort set – kun har et enkelt ønske tilbage.
Nemlig at dø.
Og det gerne med en kugle for panden, og en meget stor flaske Burbon i begge hænder.
Noget tyder på at han får dette ønske opfyldt allerede i piloten, der blev sendt i USA for et par dage siden.
I følge trailer sker der efterfølgende en del ting, der er lige så uforståelige, som at serien er endt på SyFy, der – godt nok – har sagt at de vil sende mere “Super Natural”.
Der var bare ingen der troede at de var på vej med noget der nærmest kan kaldes for “scripted comedy”, med hang til det mørke.
For selv om at det hele ser ud til at være morsomt, er vi pænt langt nede på den grimme og grumme side af storby, hvor korrupte politifolk, gangstere og det der er værre styrer det hele.
Noget “Nick Sax”, som Christopher Meloni, har taget til sig, hvorfor han nu bare er en billig lejemorder, der – mere eller mindre – slår alt og alle ihjel, for en flaske sprut, eller to.
Hvordan denne serie så ellers udvikler sig, er endog særdeles svært at gætte.
Det er SyFy der sender, så de må have en plan.
Og selv om at den ikke er startet endnu, kunne “Happy” sagtens ligne en søster serie til “12 Monkeys”, der – vel sagtens – kommer tilbage tidligt næste år.
Åh ja, tænker du sikkert.
Hvad handler “Happy” så ellers om.
Jo, da “Nick Sax”, vågner op efter måske/måske ikke at være død, har han fået sig en ny ven.
En blå og imaginær Enehjørning, der opfører sig som Daffy Duck på Molly.
Denne “Enehjørning”, der måske mere ligner et tøjdyr har blot besluttet sig for at tale med “Nick Sax”, fordi han skal redde en lille pige, hvis imaginære ven, den blå og imaginære Enehjørning egentlig ven med.
Forvirret.
Det er der god grund til.
Kommer den hertil landet.
Det tror vi.
Et gæt, er at HBO Nordic tager den og bruger den – som vi gætter – SyFy har planlagt det, nemlig som søster serie til “12 Monkeys”.
Igen.
Det er bare et gæt.
Her lige en promo, der understreger at der virkeligt er fart over feltet i denne serie.
Serien, er forresten utroligt flot og spændende fotograferet af Quenell Jones der som operatør har fotograferet et utal af US TV serier.
Typisk kun enkelte afsnit, hvilket ser ud til at være måden man gør det på, deromme.
DOP er Andrew Voegeli, der har været forbi “The Deuce”, “Quantico”, “Preacher” og “Breaking Bad” for at nævne et par af de serier, der ser ud til at have inspireret ham før han kastede sig ud i “Happy”.

Skriv et svar