Happy forlænget

Vinterens absolut heldigste serie, der på ingen måde er nået her til landet, og som sikkert aldrig gør det, er netop blevet forlænget.
Problemet ser ud til at være at serien, der hedder “Happy” placerer sig en smule uden for “mainstream” hvorfor selv hardcore streamere er lidt lunkne ved ideen om at prøve serien af.
Vi er dog sikre på at den kommer nu, hvor den netop er blevet forlænget.
Vi har nederst fundet et par promoer, der – næsten ikke – indeholder SPOILERS.
Det er dog umuligt at undgå da promoen for sæson inkluderer en spoiler, der – forresten – er hele seriens præmis.
Så, lev med at du ved mere end godt er, når du har set promo.
Finder du serien hos en lokal broadcaster eller streamer, er vores råd dog stadig.
Bing den.
Og det helst i går.
Handlingen, tænker du måske.

Tjoe.
Vi har med en tidligere politimand at gøre der enten var – for korrupt – eller for meget – indsæt selv – hvorfor han nu arbejder som Hit Man, i en verden, hvor ultravold er pænt udtalt.
Hvorfor folk der bliver skudt af ham, altid flyver mindst 5 meter bagud.
Man kunne gætte på at hans kugler er meget store.
Herfra går det ellers amok.
Stort set alle scener er sindsyge eller værre.
Heldigvis på en endog særdeles seværdig måde, hvorfor Christopher Meloni, som du kender som tilsvarende pænt sindsyg vampyr i “True Blood”, der nu spiller “Nick Sax”, den her omtumlede politimand.
Der i piloten møder Happy.
Den imaginære blå ( enhjørning, måske ) der lidt mere er hest ( og som derfor synger horse, horse, horse når hun/han er glad ), eller som måske..
Det er simpelthen ikke til at vide, og såmænd heller ikke særligt relevant.
Happy, vil dog godt have Nick til at finde en lille pige der er.. ( spoiler )
Da han ikke – helt – forstår at det kun er ham der kan se denne usynlige blå imaginære enhjørning, opstår der problemer.
Heldigvis bliver han løbende forfulgt af 10-50 andre – om muligt endnu mere korrupte, eller bare kriminelle grupper – i løbet af de første 3-4 minutter af piloten, hvorfor det hurtigt går op for “Nick Sax” at det er ligegyldigt om han tror på den blå flodhest (?) eller ej.
Når det kommer til stykket er det allerbedste, at serien er blevet forlænget.
Den er ganske enkelt så morsom, så sær og spændende – og visuelt flot – at der ikke er andet at gøre en af flytte til Polen, hvor de rent faktisk har Syfy.

Bevares på synkroniseret polsk og lidt til.
Men serien er altså et flyt værd.
Har du ikke mod på at flytte, må du vente til serien kommer her til landet.
Igen. Der var sæson 1 finale her den 31. januar, så gad vide om der ikke snart er en eller andet streamer der vælger at hoppe på, nu hvor sæson 2 er på plads.
Når det sker, kan du forresten også glæde dig til at at høre Patton Oswalt som stemmen inde i Happy, der ærligt talt gør det så godt at det er hele serien værd.
Når serien er blevet forlænget er vurderingen at det hænger sammen med at 1.708 millioner valgte at kigge med på det sværeste sende tidspunkt i USA, sent fredag aften, hvoraf 779.000 var i den helt rigtige komercielle gruppe.
Serien ser med andre ord ud til at storhitte blandt de 18 – 49 årige.
Og det endda mere og bedre end “The Magicians”, som HBO jo tog til sig og streamer idag.
Forresten gik Twitter totalt amok over “Happy”.
Her var der 212 millioner impressions, hvilket er det samme som at serien gik viral.
Chris McCumber, der er President, Entertainment Networks, NBCUniversal Cable Entertainment, siger:
-Happy! struck a chord with our Syfy audience and disrupted the TV landscape with its unique storytelling and outrageous performances led by Christopher Meloni, starter han og fortsætter.
-If people thought this season was crazy – I can’t wait for fans to see what Grant Morrison, Brian Taylor and the entire cast and crew have in store for Sax and Happy!, slutter han.
Med lidt held, kunne det dermed tænkes at historien, der er baseret på Grant Morrison og Darick Robertson’s graphic novel med det samme navn, smider hæmningerne endnu mere i sæson 2.
Egentligt skulle man ikke tro at det er muligt, med de karrakterer der er med i den første sæson.
Omvendt.
Så er s1 netop så syg at det vist kun kan blive værre.
Af andre navne der er værd at nævne er Lili Mirojnick, der er en bundkorrupt politikvinde, med et stort hjerte, der inkluderer plads til Nick Sax, samt Ritchie Coster og Patrick Fischler.
Det er værd at bemærke at det er Grant Morrison og Brian Taylor, der skrev piloten suppleret af Neal Moritz, Pavun Shetty og Toby Jaffe fra Original Film.
Showrunner er Patrick Macmanus.
Her en promo for sæson 1 og en lille ting om s2.

Skriv et svar