Grace er i den grad i ilden igen

Sommerens foreløbig flotteste intro, er så afgjort den der introducerer sæson 2 af “Rogue”, der endnu engang ser ud til at følge den mentalt og – en hel masse andet – ustabile politi detektiv Grace Travis, der som altid bliver misbrugt af stadig mere skumle arbejdsgivere.
Denne sæson er naturligvis ingen undtagelse.
Nu hvor det hele gik af helvedes til i sidste sæson, er Grace tilbage på kontoret, der naturligvis er mindst lige så Under Cover, som Grace var i første sæson.
Heldigvis er hun steget i graderne, hvorfor hun nu selv håndtere Under Cover agenter, som hun dog er nødt til at “aktivere” uden helt at vide hvad de – og hun som ansvarlig – roder sig ind i.
graceSceneIkke overraskende ramler det hele på ganske få sekunder, hvorefter vi har grundhandlingen i den nye sæson.
En handling der er mere end svært at komme ind på uden at løbe med for mange SPOILERS.
Noget du kan se i promoen vi har fundet frem, der også har det svært.
Thandie Newton der stadig er inde i Grace, ser ud til at have fundet sig selv i rollen som den dybt forvirrede politi detektiv.
Bevares hun kan stadig ikke lide kraner, kameraer og filmhold, hvorfor holdet i et væk kaster rundt med kameraet, som hun så ellers blinker til, da hun jo ikke bryder sig om det kæmpe apparat der skal til for at få “Rogue” til at spille.
Igen.
Med undtagelse af de relativt få kranture, klarer hun nu både privaten og jobbet med en ro, hun ikke havde i første sæson.
Derfor kan det vel ikke undre at det går helt af helvedes til, på ganske få sekunder, tidligt i sæson 2.
Så det gør det.
Her en promo der ser ud til at understrege den udvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.