Glæd dig til Strike

I bunken af promoer for serier, vi ganske enkelt ikke har den fjerneste anelse om, hvad kommer til at handle om, finder du “Strike”.
Hvad vi dog ved, er at Cinemax mangler en serie, i “Banshee” kaliberen.
Og at det er ret svært.
Lige for tiden prøver det med up-vamped kriger/soldater ting, der mest af alt minder om en der hælder lunken te fra en termokande i bukserne for at holde varme, selvom at den er kilomtre bedre end de andre “hero serier”, der kom sidste efterår, og – som i flere tilfælde – fortsætter ind i dette forår.
Og selv om at “Strike” ikke ligner “Banshee”, og sågar også er lidt “brittish” i det, ligner promoen herunder lidt af et hit.
Det eneste der er sluppet om serien, der kommer til juni, og som med pænt stor sikkerhed ender på HBO Nordic, er at den handler om Cormoran Strike, der er “War veteran turned private detective”, der sammen med hans trofaste assistent Robin Ellacott løser mordgåder ingen andre kan løse.
Som du kan se på promo er der intet der går stille for sig.
Så selv om at vi nok ikke skal forvente en ny “Banshee”, kan vi nok forvente at der er godt med gang i serien, alligevel.
Serien har været forbi BBC, der ( som vi læser det ) netop er gået i gang med sæson 2, så med lidt held kan vi se frem til meget mere “Strike”.
Cinemaxx ser ud til at have USA premieren.

Skriv et svar