Glæd dig til Misfits – final season

En del tyder på at Misfits alligevel ikke er færdig.
Sidste sæson var desværre netop så “svær at se”, at de fleste nok havde afskrevet serien som død og borte.
Det er den ikke, da der premiere i UK den 23. oktober.
Det sorte hul manusfolkene havde skrevet sig ned i, får med andre ord muligheden for at blive omdannet til den gode historie Misfits startede som.
Det er med andre ord blevet tid til “The Final Season” af Misfits.
Og selv om at det optimistisk, ser det ud til at sæson 3 manusfolket og instruktøren er væk, og erstattet af dem fra sæson 1 & 2.
misfits640Promoen du finder nederst viser i hvert fald at der kommer til at ske en masse i den fjerde og sidste sæson af en serie, der startede uendeligt heldigt.
Og som med lidt held slutter tilsvarende fantastiskt.
Hvis promoen holder hvad den lover, krydres det hele nu igen med “superhelte spice”.
I realiteten det eneste der virker med de der “misfits”, der stadig står til en masse socialt arbejde.
Der kommer naturligvis nye “powers”, så som evnen til at ændre fremtiden, give andre mennesker “powers” og som betyder at mindst en medvirkende kan (??) transformere sig til en skilpadde (??) ( vi gætter på at serien er inspireret af en dansk reklamefilm for elendig chokolade (??).
Med andre ord mere kant til en serie der i de første to sæsoner havde masser af den slags.
Vores veninde, den dybt personligheds spaltede Rudy Wade er fortsat med, ganske som Alisha fortsat spiller op til alt og alle.
En af de karrakterer der ser ud til at komme til at fylde en del i sæson 5 er Karla Crome, der tidlilgere har været med i serien, og som på det sidste har brillieret som søsteren til Chloë Sevigny i “Hit & Miss”.
Når nu serien er helt færdig efter denne sæsons otte episoder, burde betyde at manusfolket har muligheden for at give serien netop den afslutning, der er serien værdig.
Her en promo. ( for begger serier )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.