Glæd dig til Killjoys S3

Hvis du allerede har glemt det, er det i denne sommer at den næste sæson af “Killjoys” kommer.
Serien er dermed nået til sin 3. sæson, selv om at mange end ikke troede at den klarede sig igennem sin første sæson.
Det ser nu ikke ud til at have været et problem, da serien nu står foran sin nye sæson, der – bedst af alt – byder på et utal af nye karakterer og endnu mere “deep space fashion”, der fortsat følger hvad Space der sender serien i Canada, kalder for en “intergalactic-bounty-hunters-turned-Quad-crusaders” serie.
Således kan vi se frem til Viktoria Modesta, der spiller Niko, der – naturligvis – er en “lethal Hackmod surgeon with killer legs and a secret crusade”.
Og skulle du være i tvivl om hvad en “Hackmod” er for en størrelse, er det – naturligvis – en person der har “hacket” sin egen krop.
I tilfældet med Niko, er det mindst et af benene der er “konverteret” til en klinge og et projektil våben.
Henne i virkeligheden mener vi at vide at Viktoria Modesta netop er kendt for at have fået amputeret et ben, og i stedet for at skjule dette, valgte hun at bruge dette faktum til at markedsføre sig selv som artist.
I serien ser det ud til at hun er hot på en af de faste medvirkende, eller også er det omvendt.
Michelle Lovretta, der er Killjoys showrunner siger:
-I’m a huge fan of Viktoria’s work and was blown away by her performance, starter hun og fortsætter.
-I could not dream of anyone better to bring gorgeous Niko to life, slutter hun.
“Bittens” Tommie-Amber Pirie og “Hemlock Groves” Emily Piggford kommer også begge til at blive en del af sæson 3 i denne herlige – og stadig mere Canadiske – serie.
Både “Bitten” og “Hemlock Grove” er nemlig ærke Canadiske serier, der kun kom videre fordi SyFy i USA valgte at sende serierne ( “Hemlock Grove” fortsatte påcNetflix ), mens “Bitten”, her i landet, endte på HBO Nordic.
Nå men Tommie-Amber Pirie og Emily Piggford bliver til Ollie og Yoki, der er venner med Clara.
Som om at festen ikke stopper der, er Prince Amponsah (fra “The Entertainer”) på vej til at spille en “Rat City Hacksaw Bar owner”, Havigan, mens Sean Fowler bliver til “Cutter”, der rent faktisk er ham der kan “Hackmodde mennesker”, og som – sådan helt tilfældigt har et navn der passer til jobbet.
Hackmods blev rent faktisk introduceret tilbage i sæson 2, hvor de – mest – rodede med såkaldte “cybernetic implants”, der typisk “enslavede” ( umyndig gjorde) mennesker.
Enkelte Hackmods der selv var et jaget folk, nået at undslippe og liver i den kommende sæson nedenunder Rat City, i hvad der nu er kendt som “a neutral zone”, hvor de kan være i fred.
“Killjoys” er uanset hvad tilbage i slutningen af juni på Space i Canada, og – formodentligt – kort derefter på HBO Nordic i Norden.
Folk der stadig har til gode at se denne hyggelige ting, burde kunne finde de første par sæsoner samme sted, og blive opdateret der.
Vi har fundet lidt levende billeder, der understreger at de hygger sig gevaldigt med at lave denne serie.

Tilbage ing technician with an extremely apt name.
Introduced in Season

Skriv et svar