Det går fortsat af H til i Good Behavior

Folk der fik fat i at sidste års absolutte hit, “Good Behavior”, som TNT USA sendte, og som TNT her i landet, sendte kort efter, har noget at se frem til.
Sæson 2 er nemlig netop gået i luften.
Og selv om at vi kun er faldet over nogle få reviews, tyder en del på at YouTuberne elsker den serie, ganske som vi var pænt mange der gjorde da den fik premiere her i landet.
Serien, der i sæson 2 ser ud til at være nået til der hvor sæson 1 sluttede, byder med andre ord på netop de problemer fans er vant til.
Nu bare krydret med et par oplagte problemer.
Javier er – som tidligere – stadig en lejemorder, der – har lidt svært – ved at opgive det job.
Og selv om at det ikke kan undre, er Letty mindst lige så ramt af hendes fortid.
Hun handler således stadig ikke.
Hun stjæler.
Ikke fordi hun ikke kan betale, hun har – seriøst – bare svært ved at lade være med at stjæle.
Og selv om at det heller ikke kan overaske, ser det ud til at sæson 2 tager fat lige der hvor seerne forlod vores to helte.
Problemerne er de samme.
Nu er der bare endnu flere efter dem, ganske som at både Letty og Javier har det endog meget svært ved at opgive deres gamle Grifter/Morder erfaringer.
Igen.
Sæson 2 er lige startet, og de par klip vi har fået øjnene i, ser ud til at have taget alt det gode fra den første sæson, og bostet det.
Som eksempel lyver Letty i en promo om at Gwyneth Paltrow har stjålet hendes mands opskrifter.
Og da serien, har det med at følge op på “sig selv”, går der derfor rygter om at Gwyneth Paltrow rent faktisk har fået en rolle i serien.
Bevares det er rygter indtil videre, og de er absolut ubekræftede.
Til gengæld er Mikkel Nørgaard, der tidligere har instrueret et par episoder af “Good Behavior” og som her i landet er kendt for at have instrueret “Kvinden i buret” og “Fasandræberne” med inde over premiere episoden af sæson 2.
Han har også instrueret episode 4 af den nye sæson, hvis du går op i den slags ting.
Sam tidligere har vi desværre ingen anelse om hvornår serien kommer her til landet.
Sikkert er det dog at den kommer, og at den ender på danske TNT, hvilket – reelt – betyder at du skal være kabel TV kunde for at kunne kigge med.
Eller hvis du sket ikke har set serien, endte den faktisk på blandt andet Amazon som Blu Ray tilbage i februar, hvilket kunne tyde på at sæson 2 også gør.
Desværre først til næste forår.
Men sådan er det vel.
Eller rettere.
Vi er lige faldet over serien på Amazon.com, hvor det ser ud til at være muligt at købe hele sæson 1 eller de enkelte episoder.
Som vi husker det, plejer Amazon at være kolde overfor banale detaljer som Geo Blocking. I hvertfald hvis den enkelte sæson allerede er ude.
Find ud af om det passer her
Vi har fundet alle de promoter vi kunne om sæson 2, så du har en masse at se, hvis du skulle være frisk på at tjekke hvad vi vurderer som en af de helt heldige fra 2016.
Serien der debuterede tilbage i november sidste år, er – omvendt – blevet skubbet mere end end måned frem i år, hvilket plejer at være et vink om at serien hitter.
Med lidt held så meget at vi også får en sæson 3 og måske mere.
Her end bunke promoter·
Inklusiv promoer for de kommende episoder.
Så med mindre at du er parat til en bunke spoilers er det smart IKKE at se de her klip.
Uanset at specielt en enkelt promo er super morsom..
Og Selv om at det kunne være tilfældet er Juan Riedinger ikke med i de første 4 episoder ( han burde altså også lave The Romeo Section for tiden. Det kan – desværre betyde at den er blevet slukket. Vi lover at tjekke )
Skriv et svar