Første Bing i lang til

Det kan vel ingen hemmelighed være at vi her på redaktionen elsker serier.
Så meget at vi er endt ud med at have set en bunke af dem.
Desværre har efteråret være særdeles “tørt”, med bunker af serier der reelt var DOA, men som alligevel levede videre.
Andre serier, var absolut uvedkommende, eller har indbyggede problemer som at en Miss Universe fra det vildeste jet set i Indien, pludselig skal spille en “helt almindelig person”, der tilfældigvis søger ind på en af de hårdeste (voksen)uddannelser i USA.
Eller historien om et ER i LA der konstant i panik, blandt andet fordi en masse mennesker hele tiden skyder hinanden i LA.
Igen.
jessicaDer er mange der fandt begge serier så spændende at “Quantico” har fået en række afsnit til, hvilket – vist nok – betyder at 1. sæson kommer op imod 10-13 episoder.
Og så er “Code Black” forlænget med en sæson til.
Med andre ord der fortsat en hulens masse mennesker der finder det interessant at se ER drama, i skøn forening med læger der endnu engang redder menneske liv, og alt det andet.
Det er dog ikke disse serier vi har binget.
Derimod er vi faldet pladask for ”Jessica Jones”, der simpelthen har givet et helt nyt liv til “Don’t Trust the Bitch in Apartment 23”, eller rettere til Krysten Ritter, der – bevares – tryllede i “Breaking Bad”, men som altså ikke fik mange minutter på skærmen der.
Det gjorde hun i “Don’t Trust the Bitch..”. Men den serie havde andre problemer.
De er helt og aldeles og totalt væk i ”Jessica Jones”.
Her er vi tilbage i byen der må være hendes egen, selv om at hun er opvokset 3-500 kilometer derfra.
Igen.
Totalt irrelevant.
expanseSerien hun er med i denne gang, er – som skabt – til hendes drengede attitude, hendes Big Apple læbe, og – naturligvis – til hendes totalt selvdestruktive PI funktion som hun har fået i ”Jessica Jones”.
Det er faktisk den første nye serie redaktionen har binget.
Årsagen er vi ved at gennemtykke nu, men det er klart at det vildt flotte intro, den herlige handling – med undtagelse af at konflikten mere eller mindre kunne være klaret i episoden 2 – eller det faktum at der her ser ud til at være tale om det som en hulens masse kloge anmeldere har vurderet som “den bedste TV serie” der er kommet fra Marvel, måske nogensinde.
Har du ikke set serien, røber vi ikke for meget ved at pointere at Jessica Jones er PI og som sådan går og løser udenoms – ægteskabs sager og andet snavs.
Hendes problem er at hun er “haunted” af en person hun mødte på et tidspunkt, der – ganske som hende – har særdeles specielle evner.
Alt sammen noget anmelderne elsker.
Så meget at denne serie med et slag er rykket ind på noget der ligner en førsteplads.
Også her på redaktionen.
Bevares.
Det kommer naturligvis an på hvordan den “officielt lækkede” pilot på “The Expanse” fungerer.
Igen.
Denne serie har først premiere midt i USA, vist nok – også – med premiere her i landet.
Så indtil den premierer med en dobbelt episode den 13-14 december, fører ”Jessica Jones” altså på point.
Det er med andre ord på tide at dem der stadig ikke har adgang til Netflix tjekker deres gratis 30 dage ud, eller ser om de kan finde en måde at få øjne i Sky online.
Kan du det, er det nemlig både ”Jessica Jones” og “The Expanse” du køber adgang til.
Premieren er i hvert fald til at finde der.
Her lidt promoer for det hele.

Skriv et svar