Flere heldige serier forlænget

Er du til “The Americans” er her godt nyt.
Serien der næsten er færdig med sæson 3 er nemlig netop blevet fornyet med endnu en sæson.
Modsat andre serier, skal der absolut ikke spares her, hvorfor serien der stort set ingen seere har, men som til gengæld bliver set af alle film og theamericans600TV kritikere med respekt for sig selv, hvorfor den kommer igen med 13 episoder i 2016.
Eneste problem kunne tænkes at være at vores spionvenner fra denne serie snart ikke har mere at lave i 80erne hvorfor det kunne tænkes at de er nødt til at opdatere den til sidst i 80erne, hvor børnene er blevet lidt større og…
Som altid her på siderne, ingen spoilers.
Seriens første sæson blev sendt på Viaplay i 2013, men da de trækker lidt på udmeldingen om at sende sæson 2, er det nok på Blu Ray du skal finde den, indtil videre.
Gør du det, kan du omvendt se frem til stadig mere oplagte Keri Russell, Matthew Rhys og Noah Emmerich, der skulle være helt sikre i sæson 4.
Motivationen kom FX original programming president Nick Grad med da han sagde:
-Remarkably, this season of The Americans has achieved even greater acclaim than that of its first two seasons, starter han og fortsætter.
-The series has cemented it status with critics as televisions best current drama and arguably the best show on TV, and we couldn’t agree more, slutter han.
Serien henter de lave seertal til trods 4.2 millioner seere total hvoraf 1.8 millioner er 18 til 49 år.
Regnes DVR, VOD og streaming med er serien steget 147 procent med sæson 3.
Det kunne tænkes at være årsagen til at serien får lov til at leve videre.
Forøvrigt sammen med “Tyrant”, “The Strain”, “Taboo”, “American Horror Story”, “American Crime Story” og “Fargo” på FX kanalen, der sender disse serier i USA.
Den eneste FX serie der er bekræftet død er dermed “Justified”, der er ved at ligge sidste sæson og den endelige finale ned, i disse uger.

En anden storindkøber af heldige serier, er Showtime, der netop er startet op på “Nurse Jackie” igen, der må formodes at ende på CMore-Play og HBO Nordic, der begge elsker Showtime serier.
HouseOfLiesDe har netop forlænget “House of Lies” med sæson 5, der må byde på lidt mere konkret end den nuværende sæson byder på.
Serien performer desværre ikke helt som den skal, hvorfor den kommende sæson blot bliver på 10 episoder, hvor Don Cheadle får lov til at trylle andre folks millioner ned i egen lomme.
Network president David Nevins sagde i den forbindelse:
-When you have a gifted acting ensemble led by Don Cheadle and smart, acerbic writing led by showrunner Matthew Carnahan, you expect something special, and House of Lies delivers for us each season, sluttede han.
Seriens problem ser ud til at være at emnet er for svært for mange seere, hvorfor bare 583.000 kiggede med totalt.
Igen, serien bliver sendt på Showtime i USA, hvor kunderne altså betaler for adgang til denne serie.
Høje seertal betyder med andre ord ikke helt så meget der, som andre steder.
Og så er serien jo blevet solgt til en lang række andre markeder.
“House of Lies” er dog ikke den eneste Showtime serie der bliver fornyet.
FionaShameEvigt heldige “Shameless” får også lov til at fortsætter.
Serien der – snart slutter den nyeste sæson fem af på CMore-Play, har fået en sæson til.
Og selv om at det ikke kan undre, er serien fortsat netop så morsom og vedkommende at den bare lever videre.
Eneste problem er at netop så mange af spillerne har så meget talent at de nærmest ikke har tid til at optræde i serien.
De laver nemlig en bunke spillefilm ved siden af.
Seriens ledende karakter har som eksempel meldt sig ind i flere YA spillefilms serier, der løbende produceres når Emmy Rossum ikke lige laver mere ”Shameless”.
Serien henter i omegnen af 5,7 millioner seere om ugen på alle platforme.

Her et par uger før det hele går amok med bunker af SyFy serier, der hurtigt kommer på både CMore-Play og HBONordic, er der lige plads til at nævne at “12 Monkeys” som tidligere pointeret også bliver forlænget.
Dog med et par sære modifikationer.
12monkiesfrontEPerne Terry Matalas og Travis Fickett (Nikita) overtager serien og skal sammen med Richard Suckle og Charles Roven (det var ham der producerede originalen) få endnu mere gang i serien, der fortsat ikke er nået her til landet.
Serien, der bare er to episoder fra sæson afslutning, forventes at bliver fulgt op af de mange serier som SyFy kanalen har love i USA i et stykke tid.
Aaron Stanford som du kunne tænkes at kunne huske fra Nikita serien og Amanda Schull må formodes at fortsætte i serien der flyver netop så meget rundt i tid, at det virkeligt kræver en opmærksom seer at følge med.
Syfy president Dave Howe siger:
-We are absolutely committed to “12 Monkeys”, and have been incredibly impressed by the outstanding critical and audience praise the series has earned, starter han og fortsætter.
-The talent both on- and offscreen has delivered a series that has us all on the edge of our seats, providing exactly the smart, exciting storytelling Syfy is known for, slutter han.
Helix640Serien bliver fulgt op af “Olympus”, mere “Z Nation”, endnu en omgang “Dominion”, “Helix og “Childhood’s End” ( uafklaret ?), “The Expanse” og endelig “Hunters” der sammen med “Dark Matter” skulle komme et eller andet sted mellem efterår og 2016.
Det specielle ved “12 Monkeys” er at den – den umulige handling til trods – rent faktisk har 1,5 millioner seere, hvilket er stigende.
Og da mange af disse ser med via VOD, sVOD og stream, er det oplagt nok en serie som SyFy satser på, da det åbenbart er umuligt at få seerne til at se TV fredag aften i USA.

1 thought on “Flere heldige serier forlænget

Skriv et svar