Fede Graceland får en sæson til

Folk der har fulgt med i serien ved at de medvirkende alle kommer fra et eller flere “agencies” og bor sammen i et slags roommate kollektiv, hvor de bor sammen, og hele tiden hjælper hinanden på tværs af stort set alt.
Herunder – ind imellem – uden smålig skelen til netop den lov de håndhæver.
Og hvor første sæson handlede om at de store mængder narko de hele tiden konfiskerede så ud til at få mindst en af de ledende karakterer til at bryde loven mere end permanent, kiggede sæson 2 på menneskesmugling og lidt til.
Og uden at jokke for meget rundt i handlingen kan der vel ingen tvivl herske om hvor den næste sæson er på vej hen.
sharinda2
Der er nemlig rigtigt mange intriger, der i den grad ser ud til at have fået ben at gå på i serien som Jeff Eastin er Creator på.
Og nu hvor “White Collar” synger på sidste vers, har han masser af tid til at gøre næste sæson af “Graceland” som han lover bliver “Cleaner” og “Sexier”, hvor det er den crime de møder der bliver mere “clean” mens det der med “Sexier” vist nok bare er en del af seriens DNA, da den er fyldt til grænsen med neddressede kvinder, der blot skal smile, før seertallene stiger til det dobbelte.
charlieUSA Network president Chris McCumber siger:
-This season of Graceland took viewers on a wild ride with unexpected character twists, and a heart-stopping cliffhanger that left a lead characters fate in question, starter han og fortsætter.
-Jeff Eastin and the talented ensemble cast deliver on all levels, and season three will undoubtedly continue to keep us on the edge of our seats, slutter han.
Producenten af selve serien, Fox Television Studios ( FTVS) senior vp for programming Nancy Cotton supplerer:
-FTVS truly values the long and fruitful relationship we have with Jeff and USA. We could not be more excited to bring USA viewers another thrilling season of Graceland, slutter hun.
Sæson 2 der sluttede for et par måneder siden startede sæsonen med i omegnen af 3.3 millioner seere i den såkaldte “same-day rating”, der er et relativt ærligt tal, der – tilnærmelsesvist – viser hvor mange der rent faktisk har set serien som flow, stream og på DVR.
Derefter gik det langsomt men sikkert nedad, hvilket stort set skete for alle serier i år.
Omvendt var der 1.4 millioner seere i 25 til 54 år, hvilket er rigtigt flot.
Historien hvor DEA, FBI og ICE blandt andet bor under samme tag tryller Daniel Sunjata, Aaron Tveit, Vanessa Ferlito, Manny Montana, Brandon Jay McLaren og herlige Serinda Swan sig igennem en produktion der har alt det “slick” som “White Collar” havde i starten.
“Graceland” bliver forlænget som en del af en pakke aftale, hvor “Royal Pains” fik to år til , mens “Suits” også blev forlænget.
Noget der også gik ud over “Satisfaction” og “Sirens”, “Benched” og “Covert Affairs”.
Senere kommer “Dig”, “Carlton Cuses Colony”, “Stanistan” og endelig “Queen of the South”, der er så nye så der stort set intet er sluppet ud om indhold.
Vi har fundet en promo for både sæson 1 og 2.

Skriv et svar