Falling Water

I rækken af umulige men fortsat voldsomt interessante historier finder vi “Falling Water”, der har kørt i et par måneder nu.
Når vi først skriver om den nu er det fordi det faktisk er svært at finde klip og promo for denne serie.
USA Network der sender den i USA, ser ud til at have besluttet at lade serien leve sit eget liv, eller også performer den netop så godt at de ikke laver nye promoer til den.
water1Heldigvis er de første ti minutter ude som demo, ganske som at der nu er begyndt at komme lidt nyt ud om serien.
Og skulle vi starte med handlingen, følger vi Lizzie Brocheré, der spiller Tess.
Hun bliver kontaktet af Bill Boerg, der spilles af Zak Orth.
Han vil gerne hjælpe hende med at finde hendes søn igen, hvortil Tess kan forklare at hun da aldrig har født et barn.
Uanset dette, vælger Tess at hjælpe, for – i et specielt drømme stadie – at finde ud af at hun måske har en søn, og at hun nu – meget gerne – vil være mor igen.
dreamHandlingen er naturligvis krydret med andre medvirkende, og så mange historier der – ren faktisk – både kører forlæns og baglæns, ganske som – noget tyder på – at enkelte historier enten er skabt ud fra drømme, eller at de skaber drømmene eller noget helt andet.
Med andre ord noget af det mest uforståelige på amerikansk TV i øjeblikket.
Hvis altså ikke lige det var skrevet så godt, at seerne sidder helt fremme i stolen, og river sig i håret i håbet om at der nu – snart – kommer en forklaring.
På bare et eller andet.
blaalaekkerMidt i de mange uforståelige historier, møder en række af de medvirkende, blandt andet Will Yun Lee, der stadig er min største helt fra 2006 serien “Thief”, hvor Andre Braugher mere end sparkede røv på super16mm rundt om i et Louisiana der var totalt ude i tovene efter Hurricane Katrina mere end smadrede New Orleans.
Tilbage i “Falling Water” gør Will Yun Lee det som altid bragende fantastisk, og er faktisk en væsentlig del af en historie, der simpelthen er netop så umuligt at den kun kunne ende som en TV serie.
Vi har – nu hvor der bliver talt så lidt om serien – ingen anelse om den bliver forlænget eller om den bliver tiet ihjel, ganske som den forrygende “Thief” blev det.
Uanfægtet at den – som den første rigtige indie ting – opnåede en Golden Globe nominering, helt uden at været blevet sendt færdigt.
Desværre kom der aldrig en sæson 2.
Spørgsmålet er om der gør det med Falling Water, der er spændende nok til at rigtige serie-nørder kigger med.
Spørgsmålet er om det er nok til denne fransk/canadiske/amerikanske serie kommer videre.
Opdateret
Det gør den.
Cmore streamer hele første sæson fra den 23. december

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.