Extant performer fortsat elendigt

Der var sikkert ellers mange der havde forventet at Halle Berry kunne få et utal af mænd til at kigge med, nu hvor hun har den ledende rolle i “Extant”.
Det ser dog ikke ud til at være tilfældet.
Faktisk er tilslutningen så ringe at CBS, der sender serien, er begyndt at sende flere episoder samme aften. Formodentligt for at få skudt serien af i en fart.
Handlingen så på sammen måde ud til at kunne blive et hit. ( herunder er der et par spoilers, red. )
spisebordHalle Berry har nemlig netop været på en rumrejse. Og da den varede mere end ni måneder kan det undre at hun kom hjem og var gravid, selv om at hun var alene i hele perioden.
Hvad det så ellers er der går galt i den ellers velfungerende serie, er de lidt uenige om ovre i USA.
Sikkert er det dog at den store fokus på familien, i en fremtid hvor der – åbenbart – ikke kan fødes børn mere, burde få alt og alle til at reagere.
Det gør Halle Berry bare ikke rigtigt, da det er sådan lige pinligt at være blevet gravid, udenfor familien.
Herefter er det så ellers at der bliver hældt en række konspirations teorier på, hvilket – blandt andet – kan undre da den – formodentligt – veluddannede astronaut – konsekvent – overser, eller ignorerer detaljer som seerne ikke kan overse.
Astronauten, vælger i stedet at holde graviditatetn hemmelig da hun jo tænker på “familien”, der kunne blive lidt ked af at hun er blevet gravid helt uden hjælp fra nogen som helst.
At familien så er en mand der udvikler på en baby/barne -AI robot, gør ikke forvirringen mindre.
Det hele rodes så endnu mere til af at seriens intro, der ser ud til at mene at serien handler om at menneskeracen er ved at være extin(c)t, som “Extant“ er en slags afart af.
Der er stadig ingen rygter ude om at serien er blevet slukket.
Men nu hvor de er begyndt at køre to episoder af gangen, samtidig med at en anden nyhed ( “Taxi Brooklyn”, der tager dele af historien fra Luc Bessons oprindelige “Taxi”, red. ) performer lige så godt/dårligt, er det ret sikkert at serien har det rigtigt dårlligt, og dermed – formodentligt – ingen fremtid.
Omvendt ser det ud til at hjemlige Heartless netop er blevet forlænget med tre episoder til, der blive sendt engang næste år.
Så der er altså stadig plads til mirakler.
Vi har fundet en promo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.