Evigt heldige Teen Wolf får en sæson til

Bevares.
Det er absolut umuligt at følge med.
Bunken af ulve, eller det der er værre er nu så stor i denne sæson af serien, at det endelig er gået op for undertegnede at det er lodret ligemeget hvad der sker i serien.
Bare der er masser af fed musik, og at de unge spillere tryller henne foran det nærmeste kamera, og evetuelt siger et eller andet der kunne tænkes at få den i forvejen totalt uforståelige handling til at udvikle sig videre.
teenGayNå men pyt.
Billederne er fede.
Musikken er fed.
Og så har serien fået en sæson til.
Ikke at det kunne tænkes at få handlingen til at falde mere på plads.
Nærmest tværtimod, men det betyder altså ikke så meget.
Bare de unge spillere ind imellem viser lidt varulve tænder, og får sådan en sjov farve i øjnene.
Med andre ord, lige det som seerne henne på MTV forventer kommer til at ske.
Historien om at serien er blevet forlænget kommer som et tweet fra Executive producer Jeff Davis, der sent på Comic-Con kunne fortælle at serien får lov til at leve lidt længere.
Det eneste andet der slap ud er at Dylan Sprayberry – der er rookie men ret sej – som kom med i den nyeste sæson, bliver “series regular” i sæson 5.
Serien, er en af de bedst performende serier på MTV, der åbenbart har vænnet deres seere til at der ikke behøves være nogen handling.
Bare det ser godt ud.
Så det gør det i “Teen Wolf”, der – som vi forstår det også sendes på den lokale version af MTV. Det kom ikke frem om den tilsvarende forvirrede “Finding Carter” også får lov til at fortsætte.
Den kommer til tilbage til senere.
Indtil da er der også lige en promo for den serie nederst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.