Evigt dramatiske Witches of East End

Folk der elsker – eller kan overleve – at en flok kvinder hele tiden lige tjekker en bar overkrop ud, og hele tiden – mindst et par gange i hver episode – lige må kysse lidt med en mand på en romantisk måde, har måske allerede tjekket “Witches of East End” ud, og droppet det.
Omvendt, oplever dem der blev hængende en interessant serie der måske mest er målrettet kvinder, men som har “et eller andet”, der – indtil videre ser ud til at have fået serien forlænget med en hel sæson.
Årsagen er oplagt nok, at de der hekse, som serien følger, fanger deres publikum på Lifetime.
Og selv om serien dermed burde være absolut stueren, er det langt fra tilfældet.
witchesMor, der jo er godt op i 40erne, måske endda i 50erne, taler i et afsnit om at “his a big boy”, og hentyder direkte til den mand hun netop har været sammen med, og det er ikke fordi han er høj.
De to døtre, der – forresten også er udødelige – har det på samme måde.
Eller rettere, der er den ærbare, der er boglig og ret god til at være en heks, og den knapts så ærbare, der hele tiden roder sig ud i noget med mindst to mænd der så lige må tage skjorten af.
Ledende roller spilles af Julia Ormond, Madchen Amick, Jenna Dewan Tatum og Rachel Boston, der nu – engang i 2014 – igen er en dybt dysfunktion familie af udødelige hekse, der over 13 episoder – garanteret – kommer til at hekse en masse.
Sæson 2 er i hvert bestilt til at blive på 13 episoder, hvilket understreger at også Lifetime nu har set fordelene ved at producere drama, der – åbenbart – har fået langt flere end kerneseerne hen til skærmen.
Rob Sharenow, EVP and General Manager of Lifetime siger:
-With its great story telling and amazing cast, Witches Of East End is leading a full-blown witch renaissance, starter han og kan ydermere fortælle at “Devious Maids” også er blevet forlænget.
Årsagen er som altid flotte seertal.
Den ellers totalt oversete kabel TV kanal har nu pludselig +3 millioner seere, hvoraf 1.7 millioner er 25-54, mens 1.3 millioner er kvinder i 18-49 universet.
Historien, er baseret på en Melissa de la Cruz bog, der – efter sigende – tillader at andet end skjorten bliver taget af.
Her lige en promo for den serie, som vi erkender sikkert aldrig kommer til vores del af verden.
Tjek dog de internationale kvindekanaler.
Det kunne tænkes at de vil sende den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.