Et par hurtige nye

Der sker som bekendt ikke meget før engang i januar på TV serie fronten.
Eller rettere, det gør der faktisk.
SyFy har netop løftet sløret for at deres “Magicians”, får snigpremiere dagen efter deres to dages premiere på “The Expanse”.
Så lidt sker der da.
Vi gætter i den forbindelse på at både “The Expanse” og “Magicians” kommer her til landet, i en nær fremtid.
Måske på HBO Nordic, der kunne være oplagt, nu hvor de tit køber og sender SyFy serier, ellers hos en af de broadcastere der er glade for NBC serier.
ulv1Som pointeret sker der dog lidt inden januars overflod af fede serier, der for eksempel er “Shameless”, “Colony”, “Billions”, “Agent Carter”, “DC’s Legends of Tomorrow”, “The 100”, “Black Sails”, “The X-Files”, “Lucifer” og endelig “Banshee”.
Konkret havde to uendeligt skøre ting premiere i ugen der er gået.
Den ene, en Adult Swim serie, der – mildest talt – er totalt vanvittig og en engelsk serie, der – om muligt – er endnu mere skør.
Adult Swim serien, der hedder “Neon Joe Werewolf Hunter”, følger Neon Joe, der vel bedst kan beskrives som en idiot, der – meget måske – har fanget varulve tidligere. Og som derfor er blevet tilkaldt efter at en person måske – måske ikke – er blevet dræbt af hvad der kunne være en varulv.
Som altid med Adult Swim er budgettet ualmindeligt lille.
Fantasien bag er tilsvarende enorm.
Bedst understreget af at der da – vist nok – er endnu en hemmelighed der – lang ude på landet – hvor Neon Joe er taget hen for at fange varulve.
Med andre ord morsomt, og sært.
Ugens anden serie er fra noget så tæt på som England.
Konkret fra Channel4 , der – en sjælden gang imellem – slipper serier der – rent faktisk – ender her i landet.
trippedDenne, “Tripped” kommer nærmest med sikkerhed ikke hertil.
Dertil er handlingen lidt for voksen og alt for skør.
Her er det nemlig et par unge “pub typer”, der opdager at de ikke er helt alene i universet, og at der forresten er netop så mange paralleluniverser at man skulle tro at det var løgn.
Og at der – forresten – er nogle fra et eller flere af disse paralleluniverser der jagter dem og vil slå dem ihjel.
Naturligvis.
Bedst af alt er det dem selv, bare fra andre universer, der med svært og sære parallelunivers armbåndsure rejser rundt for at slå ihjel.
Når vi ikke tror at serien kommer hertil landet handler det blandt andet om at serien jo netop handler om at “trippe”, eller indtage stoffer, hvilket er hvad hovedrollen gør i starten af i form af såkaldte magic mushrooms suppleret med pot.
Det er – naturligvis – påvirket af disse stoffer at vores antihelt oplever ham der rejser rundt i paralleluniverserne og slår ihjel, hvorfor han ikke helt tror på det han ser.
Her et par promoer for et et par sjove men meget sære og en enkelt mainstream, som vi nok er et par stykker der går og glæder os til.


Skriv et svar