Endnu et reboot på vej

Selveste Arnold Schwarzenegger ligner snart også en genudsendelse.
TV stationen Fox er nemlig på vej med endnu et såkaldt “reboot”, der denne gang går ud over “True Lies”, hvor Schwarzenegger spillede en “helt almindelig” mand, der i 17 år “havde glemt” at fortælle konen at han var super spion, og i det hele taget færdedes i de højeste luftlag, når han ikke lige kværkede folk.
Som han siger på et tidspunkt i filmen “they were all bad”, hvilket – potentielt – er hvad man kunne tænkes at sige om “TV Rebootet af James Camerons True Lies”, der nu – måske – går hen over bliver en TV serie baseret på en 20-40 år gammel film.
Historien bag dette reboot kunne i den forbindelse tænkes at være at “inspireret af” at “Lethal Weapon” TV serien, der netop er nået til sæson 2 der – forresten – er blevet lækket.
Dog kun den første episode af sæson 2.
Serien er siden blevet fulgt op af “The Jetsons” og “Greatest American Hero”, ganske som “The Munsters”, “Miami Vice” og et “Starsky and Hutch” remake også skulle være på vej.
Motivationen er det ofte omtalte IP, der er kort for Intellectual Property, der oversat til dansk betyder “noget vi alle kender og som vi derfor kunne tænkes at vælge at se hvis vi skulle se en TV serie i aften”.
I tilfældet med TV serier, der er remaket ud fra film, er det som regel film som TV producenterne allerede ejer, hvorfor de lige prøver at se om de kan vride lidt flere penge ud af den originale ide.
Således nu også med “True Lies”, der hentede 378.8 millioner dollars hjem, med udgangspunkt i et 115 millioner dollars budget, hvilket mange var glade for.
Så glade at Marc Guggenheim er på vej som EP på den serie ganske som han skriver manus til piloten.
Og da det er McG der – måske – kommer til at instruere piloten, kan du allerede tænke “Nikita” ( den amerikanske serie, red.), som McG netop instruerede.
Som vi husker det, stort set alle episoder.
Tilbage til “True Lies”, havde denne film premiere i 1994 og var instrueret af James Cameron.
Filmen blev – forresten – tilbudt til danske Michael Salomon, der sagde nej tag.
I følge ham selv fordi han valgte den film fra, da han hellere ville lave noget andet.
Marc Guggenheim, roder forresten med “Arrow” for tiden, hvor han er executive producer, så at han har tid til også lige at skrive “True Lies”, kunne betyde at serien – med pænt stor sikkerhed – bliver til mindst en sæson, selv om at det stadig kun er piloten vi taler om her.
McG kommer i den forbindelse – igen og formodentligt – ikke til at instruere, alligevel.
Han er dog allerede inde over som EP sammen med Mary Viola og Rae Sanchini. (der var EP på originalen).
Skulle piloten ende som serie, er det første Guggenheim projekt efter “Arrow” og “Legends of Tomorrow” der begge lever i bedste velgående, hos Fox.
Han er altså “på vej til at forlade to serier”, til ære for “True Lies”, der – åbenbart – har fået overbevist James Cameron – du ved ham med “Avatar” 2 og 3, og måske flere – til at hænge “ud på TV”, selv vel sagtens har travlt med et par film.
James Camerons sidste projekt på Fox var i den forbindelse Terminator rebootet, “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” der faktisk nåede at blive hele 31 episoder lang.
McG, er allerede inde over “Lethal Weapon”, der jo også er et reboot, hvilket ser ud til at understrege at idefattigdommen nu snart er total på TV serie området.
Vi har fundet lidt promoer på de serier vi har omtalt, hvor det ikke fremgår at “True Lies” var Eliza Dushku debut på det store lærred.
Den er desværre ikke kun den originale “True Lies” trailer der er i 4:3.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.