Endelig tid til en omgang Dracula

Nu hvor sexede vampyrer er blevet hverdag på TV, ser det ud til at NBC mente at det var på tide med endnu en omgang.
Denne gang i form af Jonathan Rhys Meyers, der er slick som kun “Dracul” kan være det.
Serien, der roder gevaldigt rundt i fri – trådløs – energi, en heftig olie/industri lobby, og de obligatoriske bide scener, der dog ser ud til at være tonet ned, startede her forleden, og blev i følge amerikanske medier modtaget godt, da mange kiggede med.
Om de så kigger med næste uge, er fortsat uafklaret.
Serien ser ud til at at have lidt mere fokus på kvinder og deres lyst til smarte vampyrer der kun bider de andre, end på mænd, der må lede længe efter tilsvarende sexede kvinder, i hvad der let kunne misforstås som en mindre kostumeshow.
Igen.
Serien er blevet modtaget godt.
Og selv om at det er endog meget svært at forstå skulle serien starte i London, hvor Dracula lader som om at han er en amerikansk forretningsmand, der er parat til at gå langt for at imponere de arrogante englændere.
Det ser dog ud til at være ret svært, da de netop er meget arrogante.
Til gengæld dør de som fluer, da Dracula ankommer.
Mændene altså.
Dracul600Deres kvinder kaster sig kort derefter over Dracula, der så ellers bider lidt i dem.
Der har ikke været nogle egentlige reviews ude af serien, men da seertallene er pænt høje, kunne serien let ende med at få en fremtid.
At Dracula så – forresten – forelsker sig i en kvinde, der – naturligvis – ligner hans afdøde kone ( næ nej hun er ikke en dobbeltganger fra “TVD”, en afhopper fra “The Originals” eller fra “True Blood”, red. ) men derimod en helt almindelig kvinde der tror på kvindefrigørelse og andet, henne i en fjern forrtid der senere er blevet kendt som Victoria tiden.
Serien tager detaljer som introduktion af trådløs energi, elektriske pærer, der kan skrues op og ned med en fjernbetjening og andet pænt afslappet.
Du skal med andre ord ikke tjekke den serie ud, hvis du håber på den mindste smule realisme.
Omvendt er Jonathan Rhys Meyers, netop så slick som kun Dracula kan være, samtidig med at der udtænkes planer for hvordan en gruppe industrialister skal bides, og dø.
Måske fordi de i sin tid var skyld i at Draculas kone døde.
Eller også blot fordi der jo skal ske andet at der bliver bidt igennem.
Billederne er som altid flotte, spillet er i top og der er generelt ikke meget at udsætte på serien.
Se selv her.
Vi har fundet en promo der har fokus på resten af første sæson, som fortsat ikke er officielt bekræftet som en fuld sæson.
Fortsætter den med flotte seeral er det omvendt pænt sikkert at den fortsætter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.