Efteråret dummeste

Vi er med garanti en del der mere end glæder os til at se med når Bruce Campbell igen skruer motorsaven på højre arm og kaster sig ud i hvad der må formodes at blive endnu en absolut umulig kamp.
Som det fremgår af promo nederst er han blevet en god del “frompier”, der er gammelt engelsk for mindre “fit”.
Det ser dog ikke ud til at forhindre manden der faktisk var ganske morsom i “Burn Notice” i at være mere end parat til – endnu engang – at tage kampen op mod de ekstremt unge og meget dumme onde.
AshVSevil
Det er med andre ord blevet tid til at se frem til “Ash vs Evil Dead”, der efter sigende skulle være en serie der tager fat hvor “Evil Dead” stoppede dertilbage i 1981.
Ikke overraskende er Bruce Campbell blevet en ældre herre der – ser ud til – at bo i en trailerpark, være meget fattig og så ellers bruge det meste af hans tid på at hjælpe lokale i det lokale supermarked.
Heldigvis noget der bliver gjort en del ved til Halloween, der er den 31. oktober kloden rundt.
Eller i det mindste de steder hvor sådan noget fejres.
Der er oplagt nok nærmest intet ude om serien.
Sikkert skulle det dog være at den bliver morsom og at de onde får hakket skudt banket – eller andet – deres hovedet og andet af i en fart og mange gange i den serie.
Indtil det hele begynder at tage lidt mere form, er det muligt at læse med på Facebook hvor der burde komme nyt og nye klip i en lind strøm fra nu af, hvor TV efteråret begynder i USA.
Pitch på den nye serie skulle forresten være at “Ash vs Evil Dead” følger “Ash” der er en ung mand der kommer til at hjælpe vores alle sammens “chainsaw-handed monster hunter”, der til gengæld har gemt sig fra “responsibility”, “maturity” og – naturligvis – “the terrors of the Evil Dead”, her de sidste 30 år.
Heldigt for os seere, truer en “Deadite plague” hele menneskeheden med total destruktion, hvis ikke lige Bruce Campbell tager sit gamle korset på igen.
Du har gættet det.
Det handler mest om at få os til at grine.
Gør du ikke det efter ganske få sekunder med den her promo, er det helt sikkert ikke en serie for dig.
Gør det det omvendt – og det meget – kan du sammen med os andre glæde dig til et efterår fuld af Gore og andet.
Vi har ikke fået fat i hvor den ender herhjemme.
Men gad vide om Zulu ikke hopper på engang i 2016 eller 2017.
Ganske som HBO Nordic – der plejer at være glade for Starz ting – kunne tænkes at sende serien.
Ellers er der jo altid Cmore, der – vist nok – er gratis for YouSee kunder de næste tre måneder ( eller var det altid ?)
Her promo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.