Efteråret bliver trist

Det er sjældent at vi er så negative på et efterår, som vi er i år.
De forskellige serier, der reelt bliver shoppet rundt lige for tiden, med forventet premiere til efteråret er – kort og godt – netop så forudsigelige, potentielt kedelige og i bedste fald potentielt mindre kedelig end originalen.
Selv Hollywood Reporter, ja selv Variety, kan reelt ikke finde en eneste positiv sætning frem.
Det bliver desværre nok svært for det meste af dette efterår.
Bevares.
24legacyDer skal nok komme et par enkelte overraskelser. Der var som eksempel enkelte piloter her i foråret, der viste lidt tænder.
Der var bare meget – rigtigt meget – mere, der var så forudsigeligt at man kunne tro at US mainstream markedet er gået helt i står.
Vi kan i flæng nævne, rebootet af “Lethal Weapon”, der må formodes at være en tro kopi af filmene “Dødelige Våben”, der reelt allerede var kedelige der i 78, eller hvornår serien blev produceret.
Der er en promo nederst, der – blandt andet – spilder seernes tid med at fortælle at “Riggs” stadig er skør og at hans sorte partner hellere vil passe haven.
Hvis du ikke allerede er begyndt at gabe, kan du glæde dig til “24: Legacy”, der muligvis er udsat til det sene efterår, eller også er den ikke.
Forvent nogle onde, og en helt der har – nåh ja – det har du gættet ikke.
Det er reelt ikke en spinn off af den originale “24”, der er noget der minder om et remake, med et kosmetisk forskelligt look og feel.
En anden efterårs nyhed, hedder “Designated Survivor”, hvor du sjovt nok finder netop Kiefer fra den oprindelige “24”, nu blot dresset ned som en slags skolelærer fra en meget fjern forstad til en meget lille by i Oklahoma, der pludselig er præsident for USA.
Promo, ser som det eneste vi har set indtil nu ud til at have en smule punch.
Vi skal dog bruge en del tid på klassiske familieværdier, der – heldigvis – ikke fylder hele promo.
Det kunne ligne en serie der bliver satset på, med både Maggie Q og Kiefer S, i et par af de ledende roller.
Herefter går det ellers ned af bakke igen. “Speechless”, der endnu engang prøver at få Minnie Driver i spil, er potentielt morsom, men hvis du tjekker promo, er det – endog – meget tæt på en så tynd historie, at den serie – formodentligt – kun overlever, hvis den er produceret på forhånd, gætter vi på.
kiefter2Næste – potentielle serie mareridt – er “This Is Us”, der er en klassisk “30 someting” nu med flere end et par, der “fortæller” om deres liv som unge forældre, nye “30 sometings” og i det hele taget en serie der håber på at give et indblik i noget vi alle kan huske fra de tidlige 00erne, hvor danske serier – som eksempel – fortsat henter deres inspiration.
Har du ikke givet op endnu, og investeret i en Playstation 5, kan du glæde dig til potentielt at ignorere “The Good Place”.
Her vil du kunne opleve en stadig mere voksen, og vist nok morsom Kristen Bell der gør et eller andet med Ted Danson, som vi håber på at hendes bedstefar.
Vi er ikke helt klar over om Bell er med fordi hendes ellers heldige “House of lies” job er færdigt, eller fordi hun også mente at hun lige havde tid til lidt ved siden af, som Don Cheadle, der lige nåede at lave en omgang Miles Davis film i pausen mellem forrige og den nuværende sæson.
Promo nederst.
Den skal nok overleve, men redaktionen garanterer at vi ikke kigger med.
I rækken af triste gentagelser af serier du bare ikke gider, kommer “Bull” også til efteråret.
Titlen dækker over endnu et “legal drama”, der følger “Dr. Phil”, der døde ( på TV ) for 30-50 år siden.
Vi har fundet en promo, der siger det meste.
notomorrowHerfra lyder der et stort nej tak.
Endnu en komisk nyhed er “Kevin Can Wait”, hvor Kevin James er den sjove mand der får denne komedie til at blive morsom.
Eneste potentielle lyspunkter kunne findes blandt de unge serier.
Der er desværre ikke meget nyt, hvorfor selv “No Tomorrow”, der er “the next Jane” med Tori Anderson i den ledende rolle måske har potentielle.
Dog mest hos annoncører der vil sælge Tampax.
“Supergirl” er i den forbindelse en sjov historie – og en pænt kedelig serie.
Serien er nemlig blevet lukket og slukket af en broadcaster og flytter nu over – i sæson 2 til efteråret – over på en anden station.
Det er reelt ligemeget, da de problemer den havde før, må formodes stadig at eksistere.
Stadig.
Den var ikke totalt umulig.
Den var bare ikke specielt heldig.
flotmenKedeligSlutteligt kommer der en række “Time Travel” serier, hvoraf en af dem – vist nok – endda hedder “Time Travel”, hvilket er netop så fantasiløst, at man kunne forestille sig at serien er endnu værre.
Nederste promo er for endnu et remake. Et af dem det nærmest er svært at forstå de prøver med.


Det ser ud til at vi ikke er alene..

Skriv et svar