Dominion og Defiance netop forlænget

Det kan ikke komme som en særlig stor overraskelse at SyFy, der står bag “Dominion” og “Defiance” netop har forlænget begge serier. ( og “Helix” som på billedet)
Defiance640
De performer nemlig rigtigt godt og er netop den type serie som denne broadcaster satser på med deres “nye og mere sci fi agtige” linie, der også netop har givet grønt lys til “Hunters” og en miniserie baseret på Arthur C. Clarkes “Childhoods End”.
Som altid er vi et stykke tid foran, hvorfor du ikke skal forvente at kommer til at se mere “Dominion” eller “Defiance” før engang i den tidlige sommer næste år.
Lettere overraskende bliver begge serier forlænget med 13 episoder, hvilket overrasker da begge er pænt tunge i produktions omkostninger.
Forstået sådan at den ene jo skal ligne Las Vegas engang henne i fremtiden, mens den anden skal ligne en verden der er totalt skudt i smadder.
dominiontekst640
I begge tilfælde produktioner der kræver en masse CGI og VFX.
Som vi husker det, hjælper det en smule at begge serier bliver optaget i Canada og at en god del af kulisserne må formodes at kunne genbruges.
Defiance er forresten Syfys største “gamble” til dags dato.
Rygter vil vide at det kostede over 100 millioner dollars af få den serie på benene.
Bevares så var der også et video spil med men alligevel.
Det er fortsat ukendt hvornår Gale Anne Hurd serien ( “Hunter” ) der forresten også er købt ind som 13 episoder bliver sendt.
På samme måde er det også ukendt hvornår “Childhoods End” overhovedet går i produktion.
SyFy har også forlænget “Helix”
Her lidt promoer


Skriv et svar