Dirk Gently på vej tilbage

BBC, der i dette tilfælde er BBC America ser ud til at gøre det som alle andre bare drømmer om.
Nemlig at fortsætte en serie, der – allerede fra starten af – var netop så “umulig” at stort set ingen troede på at det kunne lade sig gøre.
Det kunne det dog.
Så nu er “Dirk Gently’s Holistic Detective Agency” på vej tilbage på skærmen.
Bevares, det er først til oktober. Men nu hvor den første promo er et par timer henne, tænkte vi at det var på tide at begynde at glæde sig.
I den forbindelse kunne vi godt komme med et bud på handlingen.
Men gad vide om produktionen ikke – endnu engang – vælger at gøre fuldstædingt som de har lyst til, hvilket “plejer” at betyde alt fra tidsrejser til medvirkende der slet ikke gør “hvad de skal”.
Eller måske netop gør hvad de skal, bare ikke som vi seere forventer det.
Vi erkender ikke at vide hvor der er premiere her i landet.
Første sæson endte dog på Netflix, selv om at det er en BBC America serie.
Så måske den også ender der i år.
Som vi husker det, var den dog forsinket med flere måneder på netop Netflix, da der var oktober premiere på BBC UK og US, og først “late december” premiere på Netflix.
Sker det samme i år, er vi rigtigt tidligt ude.
Igen.
Tjek promoen.
Noget tyder på at den er værd at skrive ind i kalenderen, som en “must see” serie, der må formodes at gentage sidste års succes, og mindst være lige så skør som sidste gang.
Et gæt er at den er “værre” end premieren, hvor der jo altid bliver “holdt igen”, da produktionen på det tidspunkt er “lidt usikker” på løjerne ikke “er for meget”.
Her promoen, der i det mindste ser ud til at understrege at BBC UK og America ikke er den mindste smule bange for at skabe serier, der er så forskellige fra hvad vi er vant til at se.

Skriv et svar