Det nye Sort er i den grad Orange

Netflix vælger her en måneds tid før der overhovedet er premiere på sæson to af deres “Orange is the New Black” at skrive kontrakt på en sæson til.
Dermed skulle det være helt sikkert at serien mindst bliver tre sæsoner lang.
Der er ikke rigtigt kommet noget ud om hvorfor Netflix vælger at fornye serien før den næste sæson (2) overhovedet bliver sendt.
orange1Årsagen kunne dog være at HBO er begyndt at kontrakte enkeltpersoner, der er med i deres serier, hvorfor Netflix – i værste fald – kunne ende med at blive nødt til at fyre en serie, fordi – for eksempel – HBO eller Amazon Prime, går ind og hyrer en eller flere spillere fra en succesfuld Netflix serie.
Sådanne ufine tricks er jo set før.
Tilbage til “Orange is the New Black”, så skulle sæson 3 blive til en fin 13 episoders sæson, hvor der sker en masse, som konsekvens af sæson 2, der dog først får global premiere her den 6. juni.
Det er dog ikke totalt uset at Netflix fornyer før de sender en ny sæson.
Det skete faktisk med “Orange is the New Black”, sidste år, hvor serien også blev fornyet før den overhovedet havde premiere.
Dermed kunne en del af årsagen også tænkes at være at Lionsgate Television har en sådan kontrakt med Jenji Kohan – der oprindeligt stod bag alle otte fede sæsoner af “Weeds” – der kan blokere eller fordyre fremtidige sæsoner.

Skriv et svar