Det bliver varmt til efteråret

Hvis du ikke allerede har fået tjekket op på “Minority Report” eller “Lucifer” er her sidste nyt på den front.
I begge tilfælde serier med promoer der tyder på at der både bliver satset og såmænd også investeret i noget der kunne få en masse til at kigge med.
Begge serier, som Fox står bag, har mere end store chancer for at komme her til landet.
Et forsigtigt gæt er at de simpelthen har kostet så meget at producere at Fox allerede har solgt dem til “kun lidt forsinket” transmission på de dyrere reklamekanaler, der har råd – eller lyst – til at satse dette efterår med en eller flere højt profilerede serier.
Vi har også lige fundet et par ting der først kommer i 2016.
De er om muligt endnu mere højt profilerede.
frankenstein640I hvert fald den nye omgang “X-files”, selv om at det mest ser udd til at det bliver “The Frankenstein Code” der bliver spændende.
Her er det nemlig den 75 årige sherif Jimmy Pritchard der i bedste Frankenstein stil får en ny krop, der – vist nok – blandes sammen med en masse andre, der tilsammen bliver til en “ung og hot” krop, der varetages af Rob Kazinsky, som du helt sikkert husker som vampyr/faery i “True Blood”.
Tilbage i efteråret der kun kan blive varmere end årets iskolde sommer, sker der dog også ting og sager.
Som eksempel kommer der endnu en “djævlen er taget ned på jorden” serie.
Dengang i form af “Lucifer”, der er en DC Comic serien, der altså baserer sig på endnu en tegneserie.
lucifer640Se promo nederst, og glæd dig.
Den virker netop så slick at der nok ikke er meget andet at gøre end at kigge med.
Slet ikke nu hvor det viser sig at de her DC Comics serier som TV ditto fungerer godt nok til at sidste nyt på den front er at “iZombie” er blevet forlænget med en sæson.
Vi var ellers et par stykker der var bange for at CW droppede serien, da stort set alle deres ting fungerer for tiden.
Det gjorde de altså ikke, hvorfor vi kan se frem til endnu en omgang, der – i følge visse rygter – skulle gå i luften tidligt i oktober.
Tilbage til “Lucifer” er det Tom Ellis der kører rundt med medspillerne.
Du kunne kende ham fra “Rush” som high pay freelance lægen der blev slukket efter første sæson.
Ellers har han mest været i UK hvor han blandt andet kiggede forbi “Merlin” og mest aktuelt med “Miranda”, der er en mere eller mindre slukket BBC serie.
Nu er det så blevet tid til Lucifer, hvor en af djævlens hjælpere – måske djævlen selv – har droppet helvede for i stedet at hænge ud i en by fuld af “engle” ( LA – City of Angels ).
Byen hvor synd er så integreret en del af hverdagen at de fleste slet ikke bemærker at djævlen eller en af hans ( hendes ?) hjælpere er i byen.
Som det fremgår af promo er der virkeligt tale om en slick produktion.
Der med lidt held bliver ved med at være så funky længe efter piloten.
Ellers er der – måske – “Rosewood”, der – cirka – handler om en ekspert i “Mord og død”, som vi jo har mødt en del af, der denne gang spilles at heldige Morris Chestnut, der var fed i “V” ( 2009 versionen ), “Legends” ( sæson 2 får premiere den 25. august ) og “Nurse Jackie”.
Se promo og døm om du vil se med.
Skriv et svar