Der plejer ellers at være TV serie panik i Hollywood i disse dage

Folk der kender det amerikanske TV serie marked, ved at den såkaldte “pilot season” er nu og her.
Så meget at der – plejer – at være 70-80 samtidige serieproduktioner igang nu.
Produktioner der allerede er – næsten sikre – og som derfor er nået til det såkaldte pilot stadie hvor episode 1 til en serie indspilles.
Sådan er det bare ikke i år.
Og sådan bliver det sikkert heller ikke næste år.
Udviklingen betyder at serierne nu optages året rundt.
Årsagerne er mange.
Men mest at de der streamere har blandet sig i det kaos Hollywood har styret i mange år, sammen med et par broadcastere.
Nu er der bare flere, der blander sig i hvilket serier der skal blive til en af de +400 sciptede TV serier der produceres om året i USA.
Og selv om at en god del af disse – plejede – blive produceret i ni hektisk uger i foråret, med henblik på øjeblikkelig eller efterårspremiere, er det nu sådan at TV stationerne plnalægger længere frem i tid, køber længere perioder ( flere episoder eller sågar sæsoner) i samme omgang, for på den måde at kunne holde på hele holdet.
Både dem foran kameraet og dem der er bag.
Det har dog ikke betydet at der bliver skudt mindre.
Nærmest tværtom.
cloak853Idag er fokus bare mere på “mere af det samme”, der gerne må produceres “off-cycle”. Og da det bestemt ikke gør noget at det sker i Canada, er en god del af Hollywood flyttet derop.
Lad os i den forbindelse kigge på hvad vi ved der kommer til at ske.
Chicago Justice” skulle være en nyhed, der netop er gået ind i pilotfasen.
Det er et spin off af en anden “Justice” eller “Chicago” serie.
Kiefer Sutherland er på vej med “Designated Survivor”, mens et par kommende komedier hedder ( a? )“Good Place” mens en anden blot har Kristen Bell på rollelisten.
Ellers er Candice Bergen på vej med “Pearl”, mens Marlon Wayans er på vej med en serie/pilot der er så hemmelig at den end ikke har fået et navn.
Matt LeBlanc roder med “I’m Not Your Friend”, mens vi end ikke orker at gætte på hvad “Superior Donuts” kommer til at handle om.
Tina Fey og Robert Carlock er også begge på vej med komedier. Den ene kunne være “The Kicker” mens den anden kunne være skrevet af Jack Burditt.
På dramasiden, der altså er mere relevant, er “24: Legacy” på vej mod et reboot. Lee Daniels der blandt andet står bag “Empire”, er på vej med en “femme-focused music-biz drama”.
Er du til mode, prøver de nu med “Model Woman”, der denne gang kigger på 1970erne og “The fashion biz”, dengang.
Andie MacDowell får en ledende rolle.
Sarah Michelle Gellar er på vej (tilbage) i et remake (?) af “Cruel Intentions”.
Og så kommer der også en “Dr. Phil remake” “Bull” med Michael Weatherly i den ledende rolle.
Shawn Ryan-Eric Kripke er på vej med en sci-fi ting der skulle hedde “Time”, mens Amy Poehler er på vej med “Dumb Prince”.
Af andre remakes kan nævnes “Lethal Weapon”, “Training Day” og “Drew”, som i Nancy Drew også er på vej.
Endelig er serien “Pitch” på vej, der – måske har Madonnas barnebarn i den ledende rolle ( pjat ) da den ( også ) handler om “the first woman Major Leaguer”.
Vi har også fået neglene under endnu et remake, nemlig en US version af “Misfits”, suppleret af “Young & Hungry”, der er et Spinoff ( ved ikke af hvad ).
Ellers er der endnu et “Marvel drama” på vej.
Dette hedder “Cloak and Dagger” der bliver suppleret med et Bella Thorne drama “Famous in Love”, som vi heller ikke har hørt om ( skulle være gået i optagelse, red. )
Slutteligt er der endeligt et par komedier til, herunder “Rising” som Selena Gomez, Mandy Mandy Teefey og Aaron Kaplan står bag.
Nine Years Under” kunne være i familie med 6feet under, eller Bruce Willis filmen, der også hedder noget med “under”.
Vi ved det ikke.
Alone Together” er fra Andy Samberg, Jorma Taccone og Akiva Schafferm, mens “Made in LA” kommer fra Schwartz, Savage og Mila Kunis.
McG, ( blandt andet “Nikita” ) kunne være på vej ind i TV igen.
Det er i hvert fald ham der prodcuerer ”Lore”, der er en sci-fi, der følger en enkelt alien, der er (?) strandet på jorden, hvor den/høn bliver tvunget til at arbejde for regeringen.
Zack Stentz skriver historien. Han har tidligere skrevet “Thor”.
Et par andre titler der også er totalt ukendte er “Paige One”, som Elizabeth Banks er EP på, mens “Hunted” kommer fra Kunis og Ed Bernero.
Og nu når vi er igang, er Joel Silver og Lionsgate på vej med en “mermaid thriller”, der hedder “The Deep”. Det kan være at de ( istedet ) er på vej med “New People”.
Enten eller.
Her en promo for den originale “Misfits”


v

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.