Der bliver streamet alt for meget

Flere af forårets serier bliver nu teaset åbent på store sites af rettighedshaverne, der ser ud til at være gået i gang med at finde ud af om forbrugerne rent faktisk er parate til at betale for deres indhold.
For eksempel for deres serier.
Og noget ser der ud til at være om snakken.
Eller rettere.
Indtil videre er det bare “Game Of Thrones”, der er blevet sluppet på det helt samme tidspunkt, på alle de markeder ( 70-100 stykker ) hvor serien bliver sendt “samme dag” som hjemme i USA.
Og så dukker “Wayward Pines” op idag, der er en Fox dramaserie, med et nærmest overvældende antal kendte spillere der netop er blevet teaset på Facebook, hvor du her kan se hele første episode af serien, der den 14. maj bliver frigivet på voldsomme 126 samtidige markeder.
Wayward Pines640Årsagen ser ud til at være den samme som i tilfældet “Game Of Thrones”, nemlig at ambitionen handler om at undgå den ulovlige “streaming”, hvor enkelte henter den nyeste episode via en af de mange fil-delings tjenester eller – endnu værre – via en af de stadig mere populære – men altså ulovlige – streamtjenester, hvor det er muligt at se de nyeste serier, få timer efter de er blevet sendt i USA.
Alt sammen noget der ser ud til at være så stort et problem for rettighedshavere som Fox eller HBO, at de løbende eksperimenterer med andre måder at distribuere deres TV serier på.
Det morsomme i den forbindelse er at de på ingen måde er bange for at serierne ikke bliver en succes.
Begge serier, og “Penny Dreadfull”, der også er blevet “lækket” til alt fra fildelings tjenester, til mere – næsten legale – sites, bliver nemlig distribueret ulovligt til millioner med raketfart, hvilket jo har det med at gøre serierne endnu mere populære når de endelig får premiere, som det er tilfældet med både “Penny Dreadfull”, “Wayward Pines”, midt i maj.
Når det er pointeret ser det ud til at dem der bare ikke kan vente elsker horror og fantasi.
Det er i hvert fald omdrejningspunktet i “Penny Dreadfull”, der – som vi husker det kommer fra Showtime – men som altså bliver distribueret af HBO Nordic herhjemme.
Hvem der løber med “Wayward Pines” er stadig ukendt.
Der skulle dog gå visse rygter om at Viaplay ender med æren.
Her lige en promo for serien, der ligner det største sats fra Fox, siden Terra Nova.
Vi har naturligvis også lige fundet en promo for “Penny Dreadfull” der ser ud til at blive endnu federe i sæson 2

Skriv et svar