Deep State rykker stadig MAX

Hvis du var en af dem der elskede “Deep State” der startede på Viaplay, sidste år, som endte på DRTV i dette forår, og som – i øjeblikket – kan opleves på Xee, er der godt nyt.

Sæson 1 er nemlig netop blevet til sæson 2, som Xee har annonceret at de vil sende/streame.

Desværre vil de først sende serien “på et senere tidspunkt”, hvilket – desværre – sagtens kunne betyde at der går pænt lang tid før serien lander på de hjemlige skærme.

vi har kigget på om Viaplay – som eksempel – skulle være på vej med sæson 2 der.

Deep State sæson 2 rykker om muligt mere end sæson 1 - CIA the Section MI6 og andre spiller nu deres eget spil oveni det hele

Desværre.

Det er de ikke.

Dermed kunne det tænkes at du bliver nødt til at vente ( forventelige ) 6 måneder på at Xee får serien, eller 12 måneder før den ( måske ) ender på DRTV.

Uanset dette, er der tale om en heftig serie, i sæson to sparker popo.

Første sæson der fulgte “Max Easton”, spillet af Mark Strong handlede ( mere eller mindre ) om at “Max Easton” ikke længere ønskede at være en del af den/de efterretnings tjenester / private “størrelser”, der havde besluttet sig for at han var ret god til noget med en riffel.

Noget  “Max Easton” ellers havde understreget ved at flygte fra de selvsamme tjenester, der sådan ellers gik og ledte efter ham.

Desværre for ham – og godt for os der kigger med – sker der en hulens masse, der giver sæson 1 en masse fart, hvilket – kombineret med – en pænt spændende historie, henlagt til en række varme – og kolde – lande burde få de fleste helt frem i stolen.

Nu er vi så nået til sæson 2, der – uden at komme med spoilers – tager fat der hvor sæson 1 sluttede.

Eller rettere.

Deep State sæson 2 rykker om muligt mere end sæson 1 - CIA the Section MI6 og andre spiller nu deres eget spil oveni det hele

Problemerne er på ingen måde blevet mindre i “miljøet”, ganske som de medvirkende fra sæson 1 heller ikke ser ud til at være kommet videre, end til et liv de på ingen måde gider.

Det er pænt svært ikke at komme med spoilers når sæson 2 skal forklares.

Men hvis vi nu bare nøjes med at sige at det ser ud til at der er et par stykker der ikke længere er med i serien, samt at der – allerede i piloten – er mere fart på, end de nåede i hele sæson 1, har du gættet det.

Det er virkelig en fed serie, der – i den grad – går i fodspor af store engelske spion film og serier, samtidig med at serien faktisk ser ud til at udvikle “MI6” genren, til et moderne spil der på ingen måde handler om ideologi.

Det handler derimod om – stort set -alt andet.

Specielt nu hvor det – vist nok – viser sig at CIA er mere end dybt involveret i det meste.

Nu via “et kontor” de har etableret i London hvor de – måske – arbejder sammen med hvem de vil, med et budget, der er uendeligt.

Du har gættet det.

Hvad CIA vil, sker.

Til formålet har serien hyret Walton Goggins, der løfter serien op fra herlig til fantastisk.

Så meget at vi måske ender med at finde ud af hvad “The Section” overhovedet er for en størrelse.

Skriv et svar