De helt nye og totalt ukendte serier

Vi er helt sikkert mange der glæder sig til at kigge med, når den ene eller den anden serie kommer igen.
Faktisk er vi så mange, at det er pænt sikkert at der også i år vil bliver produceret og sendt omkring 400 TV serier i USA.
Hvad vi til gengæld er ganske få der ved det mindste om er de piloter der bliver produceret, planlagt eller blot talt om i disse dage.
Det er med andre “pilot sæson”, hvilket betyder at en masse helt nye og absolut ukendte serier er enten i forberedelse eller i optagelse netop nu.
Desværre skal de lige forbi TV stationerne i USA, før vi andre kan se dem.
Og så skal de jo godkendes før de bliver til serier.
Her en god del af de serier der netop nu er ved at blive optaget, planlagt eller som blot er så god en ide at der findes en eller flere TV stationer der overvejer eller har besluttet sig for at give denne serie en chance.
I de tilfælde vi ved hvad det er for en type produktion, skriver vi det, ganske som vi også prøver at opsummere handlingen, hvis vi har fået fingre i den.
detohjælper
Der er også enkelte multi-kamera serier. Dem har vi sorteret fra.
Komedie – “Downward Dog” – baseret på en web serie hvor en kvinde Nan (Allison Tolman) har en hund. Det er hunden der “bekender” ting og sager.
Pearl – en kvinde finder ud af at hun har Cancer og planlægger derefter hendes eget – og dem omkring hendes – liv ned i detaljen. Sikkert så meget at det er morsomt.
Speechless – en familie med et barn med specielle behov lever med det hvorefter barnet/familien skaber nye behov (?)
The Jury – 12 jurymedlemmer oplever en sag på hver deres måde. Vides ikke om det er samme sag eller en ny hver uge.
Marvel’s Most Wanted – Spinoff til “Agents of SHIELD”, hvor det er Mockingbird og Lance Hunter der følges.
Presence En tidligere “Army veteran” der møder en masse sære og søde mennesker og begynder at arbejde som an unlicensed private investigator.
Komedie – “My Time/Your Time” baseret på en Avital Ash web serie, “7P/10E” om unge mennesker der dater på store afstande.
Uden titel – Butler/Hope/O’Shannon serie om en stor familie hvor moderen finder ud af at hun er adopteret og kommer fra en familie der elsker drag-racing.
Doubt – var igang sidste år men stod over. Følger Sadie (Katherine Heigl), der er en smart advokat, der bliver romantisk involveret med en af hendes kunder.
Drew – En serie om Nancy Drew. Altså om en 30something kvinde der er NYPD politi detektiv, der arbejder på en speciel måde.
Komedie – “Son of Zorn” (animeret/live-action pilot ) der skulle være blevet købt til serieproduktion.
Her er det en “animated Barbarian father” ( en mand fra en fjern fortid der er animeret oven på levende billeder ) der finder ud af at det er svært at leve i en moderne verden.
Uden titel Sharpe/Lord & Miller Komedie – Følger tre venner, der finder ud af at de kan rejse i tid.
24: Legacy – nye spillere -formodentlig samme historie som i den originale 24.
Pitch – handler om kvindelig “pitcher” ( hun kaster med bold i Basebold ) der pludslig befinder sig i “the major leagues”.
Uden titel Lee Daniels serie der tidligere hed “Star”, der følger tre piger der danner et band. ( Empire set gennem artisternes øjne )
Urban Cowboy – muligvis allerede udsat – ellers en ny serie version af Debra Winger/John Travolta filmen fra 1980 i et moderne Texas hvor alt fra Olie til kærlighed findes.
Komedie “A Good Place” – er købt som 13 episoders serie. Handler om Kristen Bell der slås med at være “god”(hjertet ?)
Imaginary Friend – Wendy (Megan Neuringer), finder på nye måder at overleve hendes eget kedelige liv.
Powerless – Endnu en DC Comics universe serie. Denne gang en slags Komedie hvor superhelte, skurke og andre er “næsten lige som os”, på et kontor hvor almindelige mennesker finder ud af at de er mere.
Uden titel Dan Fogelman birthday dramedy – følger en masse mennesker der er født samme dag.
Uden titel Matt Hubbard serie – Baseret på Hubbards liv, der følger en mand der flytter tilbage til hans kones fødeby.
Uden titel Tracey Wigfield serie – Baseret på Tracey Wigfields liv. Konkret handler serien om et moder datter forhold hvor mor pludselig er en ny ( intern ) på datterens arbejdsplads i New Jersey.
Taken – er købt og bliver derfor til noget. Serien baserer sig på filmene om “retired CIA operative Bryan Mills”, der hele tiden må ud og finde hans datter. Planen er at vise hvordan en ung Bryan Mills blev så god til at slås.
Unveiled – har også stået over en sæson. Her følger vi en gruppe engle (guardian angel ) altså enten i overført eller i konkret betydning, der hjælper folk i krise.
Der skal nok vise sig at være andre piloter på vej.
Det var blot hvad vi lige kunne finde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.