Continuum tilbage

Den Canadiske serie, “Continuum”, der nu er nået til sæson 3, er snart tilbage, hvorfor det er på tide at glæde sig til Kiera og de mange problemer hun hele tiden har med Alec Sadler, der i slutningen af 2. sæson ( SPOILERS ) valgte at tage frem – eller var det tilbage – i tid, for at redde Emily.
continuum2
Et valg der betød at Kiera alligevel ikke kunne komme hjem, og som derfor betyder at hun ikke længer er totalt uvenner med Liber8, der jo heller ikke kan komme hjem.
Hvad det så betyder, får interesserede svar på i løbet af April, hvor – gætter vi på – HBO Nordic også har planer om fortsat at sende serien.
Som det fremgår af presseomtalen, skulle sæson 3 byde på en del rejse i tid. Om det så betyder at Kiera også begynder at kunne rejse frem, og tilbage i tid, melder historien foreløbigt intet om.
Du er med andre ord nødt til at vente.
Ganske som os andre.
Den stadig ukendte størrelse “the Freelancers”, der indtil videre blot “samler på tidsrejsende” kunne tænkes at gå hen og blive et problem for Kiera, der skal stå til ansvar for “Alecs betrayal”.
Det bliver med andre ord netop så spændende som det plejer i ”Continuum”, der har samtidig premiere i USA og Canada, efterfulgt af web premiere på blandt andet HBO Nordic.
Her et par promoer

Skriv et svar