Canada er fulde af gode ideer

Selv om at serien “Strange Empire” sikkert aldrig kommer her til landet, er der det til trods tale om en ret spændende ting.
Canada er i det hele taget ved at udvikle sig til den “ikke filmnation”, hvor der bliver udtænkt en masse kloge film ideer.
Årsagen er oplagt nok at Canada har et af verdens største produktionsmijløer, da bunker af US serier bliver optaget i landet af skattehensyn og fordi lønningerne er marginalt lavere end de er i Hollywood.
kat2“Strange Empire” er bare ikke en US serie, men derimod en canadisk serie, der endnu engang understreger at de får en masse gode ideer, der åbenbart er “for vilde” til Hollywood, men som det til trods alligevel ender i USA.
Serien foregår – kort fortalt – engang i 1869, ved the Alberta-Montana border, der er den streg på et kort og den grænsevej der adskiller USA fra Canada.
Sådan var det bare ikke i 1869, hvor det meste var “The Wild” og ret langt fra absolut alting.
Og det er sådan set det serien handler om.
Kokret i form af “the struggle for survival”, der når helt andre dimensioner i en fjern fortid, hvor mænd – generelt – var nogle værre nogle – mens kvinder enten havde en seksløber eller måtte finde sig i de føromtalte dumme mænd gjorde hvad det passede dem.
Heldigvis for seere af “Strange Empire”, har den ledende rolle, spillet af Cara Gee en stor og voldsom seksløber.
Og da hun ikke er bange for at bruge den, ser det ud til at serien har planer om at lade hende gøre det igen og igen.
Bedst af alt sker der allerede i piloten, der ydermere understreger at seriens titel “Strange Empire”, hentyder til et – måske – rigtigt og måske historisk korrekt – “empire”, hvor der ikke var plads til de føromtalte dumme mænd.
Noget som valget af de andre ledende roller også tyder på.
Tattiawna Jones og Melissa Farman spiller begge kvinder der ser ud til at kunne klare sig ude i “the wildernes”, hvor nybyggerne eller hvad Kat Loving og de andre nu er.
Som det står på IMDB, er seriens helte kvinder.
Kvinder der det til trods er nødt til at tage nogle tunge beslutninger, samtidig med at de kæmper for at overleve, kæmper mod farlige og dumme mænd, indfødte ( native americans ) og en masse andet.
Langt langt ude i the Wild West, hvor det ser ud til at kvinder er parate til at gøre mere end alt for at overleve langt fra civilisationen.
Vi har fundet et par promoer.

Skriv et svar