C More satser med Riviera

Undskyldningen for at sende “Riviera” serien på C More, er indtil videre at selveste Lena Olin er med i en af de ledende roller.
Og da hun jo er lidt svensk, ganske som C More er, er det vel på sin plads at sende en serie med Lena Olin.
Serien, der i den forbindelse er amerikansk, men delvist optaget i Europa, fordi det er Sky Atlantic der enten er producent eller som er hovedsponsor, handler dog meget lidt om Lena Olins karakter, og meget mere om den karakter som Julia Stiles har.
Hun er nemlig kvinden med det sorgløse liv, der pludselig finder ud af at hendes mand ikke var helt så fin i kanten, hvilket hun må have overset få hysterisk, at selv USAs første dame ser ud til at være mere oplyst end Georgina Clios.
Selve handlingen starter nemlig der hvor manden netop er afgået ved døden, i hvad der ligner en – helt til fældig – eksplosition, hvor hans speedbåd til nogle få hundrede millioner dollars sprang i lufrten mens konen var nede og investere nogle andre millioner i kunst.
Vi er med andre ord i det helt tunge jet set, hvor kvinder – åbenabrt – aldrig ved, hvis deres mænd lever af at sælge narko, våben eller trafikkerede kvinder.
Georgina Clios gjorde formnodentligt det hele, og konen troede bare at han var billionær.
Heldigvis – for handlingen altså – er han nu (måske) død, hvorfor Georgina Clios først er meget ked, indtil det går op for hende at hun nu må til at styre forretningen, i en verden, der slet ikke er nær så venlig og hyggelig, som hun gik og troede.
Serien, der får premiere engang i efteråret på C More, byder ydermere på Tim Roth, Christina Hendricks og andre pænt kendte ansigter, der kendes fra andre serier der er udtalt målrettet kvinder.
Noget vi også gætter på at denne serie er.
Vi har fundet en promo på serien, der – som vi forstår det – fortsat ikke findes her i landet.
Og det kan være, at den end ikke kommer.
Vi har nemlig historien fra den svenske version af C More.
Omvendt vil det betyde at – hvis den ikke er på C More her i landet – så er der en anden kanal eller platform der har købt den til visning på vores hjemlige marked.
Her en kort promo, der bestemt ser inspirerende ud.
Hele serien, der er på ti episoder blev sendt på Sky Atlantic, den 15 juni i år.
Den ledende rolle, Julia Stiles kunne du tænkes at kende fra Dexter og Jason Bourne serien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.