Bunker at sommer premierer

Som altid er det amerikanske seriemarked noget mere komplekst end herhjemme.
Sommeren er rent faktisk den periode hvor de fleste – lidt frækkere eller lidt mere eksperimenterende – shows bliver testet.
rush640Desværre er der mange af dem der bliver fundet for lette, som – for eksempel – sidste sommers “Camp”, der blev slukket ligeså hurtigt som den startede .
Find en promo for serien nederst.
Ellers byder sommeren på et gensyn med, “Falling Skies” der nu er nået til sæson 4.
Ikke overraskende er de få mennesker der er tilbage på jorden, godt igang med at bekæmpe de onde aliens.
Spørgsmålet er om det lykkedes i denne sæson.
Noget kunne tyde på det, da den ledende rolle netop har fået et job i en anden TNT serie, “The Librarians”, der er sådan en moderne version af Indiana Jones, nu bare med lidt flere eksplosioner. Og med en god bunke spillere fra andre TNT serier, herunder Rebecca Romijn fra slukkede “King & Maxwell”, Noah Wyle fra “Falling Skies” og endelig Christian Kane fra ligeledes slukkede “Leverage”.
librarianDenne sommer byder også på sidste sæson af “True Blood”, ganske som der – idag – er premiere på 2. sæson af “Rogue” der ser ud til at være netop så spændende at det nærmest ikke er til at vente på premieren.
Er det ikke nok, kommer “Graceland” igen, ganske som en helt ny serie der hedder “Satisfaction” også gør det.
Serien ligner et remake af “Hung”, nu bare med den ledende rolle fra slukkede ”The Glades”, Matt Passmore som fyren der sælger sig selv.
Er det ikke nok, kan interesserede også se frem til “Rush”, der er endnu en hospitals serie.
Her ser det dog ud til at vi er taget til Hollywood, hvor de rige har mange – langt sjovere – problemer end de fleste andre.
Noget den evigt på farten læge, der har den ledende rolle i det show lever med.
Der er sikkert rigtigt meget andet, som vi løbende kigger på, her på siderne.
Kig forbi hen over sommeren.
Det bliver garanteret ikke kedeligt.
Eneste kedelige detalje er at det indtil videre er usikkert om så meget som et eneste sekund – ud over “True Blood” – kommer her til landet.
Her lidt promoer.Skriv et svar