Bounty hunter Sci Fi serie på vej

Hvis du allerede kender “Orphan Black”, ved du godt at folkene bag den serie har en masse gode ideer.
Så når de beslutter sig for at kaste sig ind i en ny serie, der forresten har premiere til juni, er der vel ikke meget andet at gøre end at se med når den kommer.
Serien der i USA bliver sendt på SyFy – og på Space i Canada – kunne enten tænkes at ende på HBO Nordic, da de er glade for både Space og SyFy eller på Netflix, der har været så smarte at de netop har landet alle tre sæsoner af “Orphan Black”.
Og da Netflix har fundet en måde at kunne sende sæson 3s episoder “indenfor 24 timer” efter USA, er det vel også en mulighed.
Tilbage til “Killjoys”, der er den nye serie fra selskabet -Temple Street Productions – der står bag serier som “Orphan Black” og “Lost Girl” ( creator har nu også opfundet “Killjoys”).
killjoyartikle640Selve serier, der er en slags Bounty hunter Sci Fi serie, der gerne skulle få dig og mig til at tænke “Firefly”, der jo er blandt de absolutte klassikere på Sci Fi serie fronten, ser uanset ret spændende ud.
Handlingen, der – sådan cirka – følger en gruppe Bounty hunters der suser rundt i universet og fanger kriminelle, går i luften den 19. juni og kunne let tænkes at ankomme her til landet i en fart, nu hvor både Netflix og HBO er glade for SciFi.
Som vi forstår det er det de ledende roller en trio af “fun-loving & hard living” Bounty hunters, der har “sværget på” at de vil forblive upartiske, hvorfor de kan arbejder som interplanetære sheriffer, med “license to kill” og lidt til.
Ret heldigt nu hvor der rent faktisk er en “klasse kamp krig” igang mellem de samme eller endnu flere planeter.
Som de bliver ved med at sige det er det “Keeping the Peace, (that) Keeps Them in Business”.
Hvis serien ender med at fungere, bliver der tale om den første egentlige “space opera”, hvor banale detaljer som afstanden mellem et par planeter sjældent betyder særligt meget, da de jo bare flyver FTL. ( eller hvad de nu finder på at kalde det i denne serie, red. )
Spillerne er stort set alle canadiske eller engelske og pænt ukendte uden for Canada.
Spillerne har dog været med i en bunke serier, da Temple Street Productions i forvejen er inde over bunker af US serier, når de ikke lige laver deres egne.
Der er tale om en Space/SyFy co-produktion, hvilket burde betyde at der er samtidig premiere i USA og Canada.
Her en promo for serien

Skriv et svar