Berlin Station er tilbage

Opdateret
I følge en af vores læsere er der allerede HBO premiere på sæson 2 den 16. oktober.
Det er for uindviede dagen efter USA, hvilket ser ud til at understrege at det ikke kun er os der er held vild med den serie.
HBO Nordic er også glade for den.
Her den originale artikel, hvor vi var bange for at seriens næste sæson først kom engang næste år.
Folk der ikke fik taget sig sammen og tjekkede “Berlin Station” ud, har et problem.
Serien der endte på HBO Nordic, er – sådan cirka – den absolut bedste spionhistorie der findes i øjeblikket.
Canadiske “The Romeo Section  og ligeledes Canadiske “Rogue”, der startede med Thandie Newton og endte med Cole Hauser ( det er uklart om serien er slukket, red. ) er næsten deroppe.
Men der er absoliut intet ved siden af “Berlin Station”.
Første sæson, der kom på HBO Nordic tilbage i maj understregede med stor sikkerhed at Spion miljøet er væsentligt mere komplekst end vi er vant til i James Bond, og i den grad langt mere deptraveret og forvirret, end de fleste af os gik og troede.
Første sæson tog ydermere hul på en række – endog særdeles – komplekse problemer i Tyskland, der – i den grad – så ud til at understrege at USA har langt flere aktiver i Tyskland, end du og jeg gik og gættede på.
Vi kan reelt intet skrive om sæson 1, uden at kaste om os med spoilers.
Så vi nøjes med at skamrose spillere som Rhys Ifans, der har rollen som den – nærmest på alle måde – grænse overskridende spion, der – langt fra – er den “værste”.
Han er omvendt blandt de mere dedikerede.
Absolut oversete Richard Armitage, der kommer ind fra sidenlinien på et tidspunkt i sæson 1, spiller blandt andet overfor Leland Orser, der forresten ser ud til at være avanceret i sæson 2, som vi nu endelig er nået til.
Sæson 1 endte, hvor den nu endte, hvorfor sæson 2 åbner op med en serie “black ops”, der end ikke bliver rapporteret hjem til “arbejdsgiverne i Langley”, og en ny ambassadør, der – må formodes at være en Trump mand – der – derfor – opfører sig som netop den “idiot” han kunne mistænkes for at være.
CIA har – ligeledes fået en ny chef.
Har du set sæson 1, ved du hvorfor.
Har du ikke, kan du reelt starte her, selv om at det er på sin plads at gå tilbage og gennembinge sæson 1.
Sæson 2, der fortsat produceres og sendes på Epix, der er en amerikansk kabel TV kanal, er netop den serie vi her på redaktionen har ventet rigtigt længe på.
Desværre tyder en del på at Epix kun sælger seriene med 6 måneders forsinkelse, hvilket – ret præcist – betyder at sæson 2 får – global premiere – uden for Epix til maj næste år.
Det skal dog ikke forhindre os i at pointere at serien netop har haft premiere og at vi – hvis vi er meget heldige – kan håbe på at HBO Nordic køber sæson 2 lidt tidligere.
Sæson 2 ser mildest talt ikke ud til at være den mindste smule mindre spændende. Og så er den hylende aktuel med en “ny amerikansk præsident” repræsenteret af en “ny amerikansk ambassadør”, der – ser det ud til – ikke bliver “samarbejdet med”, da de lokale spioner er af den opfattelse at polikkere kommer og går, mens spioner består.
Vi har fundet et par klip, der understreger at “Berlin Station” sæson 2 er hyper fed, ganske som vi også har fundet promoer for både “The Romeo Section  og “Rogue”, hvor vi gætter på at den første snart fortsætter, mens den sidste sagtens kunne tænkes at være afgået til de evige seriemarker.
Vi kan se sidst i promoerne at “Berlin Station” faktisk først har premiere midt i oktober, hvilket kunne betyde at serien bliver sendt et andet sted. ( de skriver dog at der er premiere på Epix, så det er nok bare os der er vildt optimistiske )
Skulle dette vise sig at være en streamer, opdaterer vi, når vi ved mere.
2 thoughts on “Berlin Station er tilbage

Skriv et svar