BBC US sælger “Orphan Black” til BBC UK

Det er ikke så ofte at BBC America formår at producere en serie, der ender med at komme til BBC England allerede mens den bliver sendt i USA.
Det er ikke desto mindre tilfældet med “Orphan Black”, der ikke rigtigt var tænkt til mere end en enkelt sæson, da handlingen er netop så kompliceret og – pænt umulig – at det nærmest ikke er muligt at producere mere end en enkelt sæson.
Det har BBC3 nu lavet om på, da de har købt retten til at sende serien i UK mens den sendes i USA.
orphanblack600Og da det plejer at være en aftale der er indgået før produktionen, nåede BBC America lige at spørge om de ikke også havde lyst til at købe sæson 2 også.
Det havde de, ganske som Space i Canada også havde, hvorfor serien, der forresten også har ganske mange seere i US, nu bliver til mindst en sæson til, allerede mens den bliver sendt i US.
For dem der stadig ikke har fået tjekket den ud, følger serien en ung utilrettet kvinde, spillet af Tatiana Maslany, der pludseligt oplever en kvinde der ligner hende på en prik.
Og da det – sådan lidt ved et tilfælde – bliver muligt for den unge kvinde at overtage den anden kvindes identitet, begynder det at gå op for dem der kigger med, at der er et utal af kvinder der ligner Tatiana Maslany og er spillet af Tatiana Maslany på en prik.
Der er med andre ord tale om noget der ligner et sci-fi drama, der handler om at clone mennesker.
Serien er udviklet af CFC af Executive Producer Graeme Manson.
Her lige en promo for “Orphan Black”, der – desværre – er fuld af spoilers.
Omvendt nu hvor serien er forlænget er det pænt sansynligt at den kunne tænkes at komme her til landet.

Skriv et svar