Banshee fornyet med lidt klippede vinger

Hvis du er til den stadig mere vanvittige “Banshee”, synes du sikkert at det er ret heldigt at Cinemax netop har forlænget serien med endnu en sæson.
Serien performer dog ikke bedre end at næste sæson ikke bliver på 10 episoder, som “normalt”, men blot otte episoder lang.
Årsagerne kan være mange, hvoraf det mest sandsynlige er at spillerne forlanger mere i løn og derfor har kunne tvinge producenten til at gå ned i episoder mod en mindre stigning i hyre, eller fordi seerne nu er på vej væk fra serien.
Uanset er der – oplagt nok – intet sluppet ud om hvad der kommer til at ske i den næste sæson, da vi jo blot er nået til midt i den nuværende sæson, der – OBS her kan der være et par spoilers – jo handler om alt fra Hoods personlige liv, til ambitionerne om endnu et kup, suppleret op med mere end vilde indianere, gangstere og meget mere.
Annonceringen af at serien får lov til at leve videre kom torsdag i USA, betyder at exec producers Alan Ball og Greg Yaitanes har endnu en serie på vej i 2016.
bansheeDet betyder også at de andre EPere Jonathan Tropper, Peter Macdissi, Adam Targum og vores helt egen Ole Christian Madsen har noget at se frem til næste år.
Hovedmanden bag serien, Alan Ball der mest er kendt for “True Blood” er ydermere på vej med “Virtouso”, der skulle minde lidt om den originale “Fame”.
Indtil videre er det – vist nok – kun en pilot vi taler om.
Der skulle dog være “et eller andet” på vej med selveste Elton John. Denne ( serie ?) er til HBO.
Tilbage på Cinemax, hitter “Banshee” stadig ganske som deres fjerde og sidste sæson af “Strike Back” også gør det.
I begge tilfælde serier der kan opleves på HBONordic, da Time Warner såmænd ejer det hele.
Så når Cinemax også er på vej med “The Knick” og “Quarry”, suppleret med en ny serie med “The Walking Dead” creator “Outcast”, der bliver en serie baseret på Robert Kirkmans seneste “exorcism comic book”.
Der såmænd ikke engang er ude endnu.
Her lige en promo for morgendagens episode af “Banshee” og lidt BTS fra “Strike Back”.
I begge tilfælde kan der optræde spoilers.

Skriv et svar