Amazon er ret smarte

Vi er efterhånden et par millioner der har gået og håbet på at “Jack Ryan”, der er den her helte serie, som Amazon Prime er på vej med, snart kommer.
I ret lang tid.

Nu ser det så ud til at der sker et eller andet.
John Krasinski, der har den ledende rolle må kunne et eller andet.
I hvert fald nok til at pengefolket henne på Amazon har kunne regne sig frem til at en sæson 2, ville være på sin plads.
Også selv om at den første sæson end ikke er blevet sendt endnu.

Så værsgo.
Forbered dig derfor på sæson 2, der bliver sendt engang efter sæson 1, som vi – fortsat – venter på.
Jack Ryan Amazon Prime

Serien skulle være endog meget tæt på at være blevet ( endeligt ) programsat til august, hvilket – kunne man gætte – er et forsøg på at lave en tidlig efterårs premiere, samtidig med at “the summer sweep” stadig er i live.
Altså den tid hvor folk er blevet netop så trætte af sommeren, at de hellere vil se noget godt TV.
Og det kunne “Jack Ryan”, som serien kommer til at hedde sagtens tænkes at være.
Godt TV, altså.

Amazon Studios har indtil videre ikke være ude med meget om sæson 2.
De har dog været ude og fortælle at de er pænt vilde med John Krasinski, der må have gjort det så godt i sæson 1 at de – for at være på den sikre side – hyrer ham ind til sæson 2, før han løber afsted med en eller anden block buster.

Det er i realiteten den eneste – mulige – motivation bag denne udvikling.
Jack Ryan Amazon Prime
Er det tilfældet, er der – formodentligt – rigtigt meget at se frem til, da pengefolk sjældent tager fejl.
I hvert ikke i forhold til muligheden for at kunne tjene nogle penge på at producere nogle TV serier.
Dertil er risikoen ganske enkelt alt for stor.
Så når de ser et hit, bliver der satset på stedet.

Noget den kommende “Jack Ryan” serie må formodes at være.
Samtidig med at sæson 2 nu skulle blive en realitet, er premieren ( igen pænt sikkert, men altså ikke helt ) sat til den 31. august, hvilket må betyde at Amazon satser hårdt på det amerikanske TV marked, der hvor alle de andre også er ude med deres potentielle efterårs hits.

Det er fortsat ikke kendt om de frigiver hele sæsonen med det samme, eller om de prøver/vælger at sende en ny episode hver uge.

Sikkert er det omvendt at dem der vælger at se med, kan forvente vold og mord, bål og brand i væsentligt mere udtalt grad end hos – for eksempel – Netflix.
Amazon Prime ser til forskel fra netop Netflix ud til at prioritere indhold, der kommer ud til eller helt ud over kanten.
Ikke ligefrem noget der kan siges om Netflix, der efterhånden prioriterer at være så “sikre” i deres “rating” at selv små hudafskrabninger nedtones.
Jack Ryan Amazon Prime
Jennifer Salke, head of Amazon Studios, siger i forbindelse med sæson 2:
-With so much early anticipation for Tom Clancy’s “Jack Ryan” from our customers and personally having the pleasure to preview the exhilarating, action-packed first season, we are excited to greenlight a second season of the series months ahead of its debut, starter hun og fortsætter.
-The new season will take our unexpected hero to a new, exciting and dangerous world, forklarer hun og bliver suppleret af Carlton Cuse, der har skrevet første – og nu – anden sæson af serien:
-We’re thrilled that the first season has generated so much enthusiasm, starter han og fortsætter.
-We couldn’t be happier to be working with Amazon and to be filming very near the Amazon to tell the next great Jack Ryan adventure, slutter han.
Han har tidligere skrevet “Bates Motel” og “The Strain”.
Da sådanne serier kræver flere hovedforfattere er Graham Roland (der har skrevet Almost Human) også med.
Michael Bay, Brad Fuller og Andrew Form er EP på serien. Og da Skydance er inde over er David Ellison, Dana Goldberg aognd Marcy Ross, samt Mace Neufeld og Lindsey Springer også EPer.
Serien blev oprindeligt sat i produktion i august 2016, og der skulle være en række episoder ude. Herunder en netop så heldig pilot at det ( mere eller mindre ) er den Amazon har brugt til at beslutte sig for at købe en sæson til.

I forhold til det der med penge.
Placerede Amazon en reklame foran Super Bowl, hvilket resulterede i en fremgang af nye kunder på 400 procent.
Her promoen fra Super Bowl

Skriv et svar