Almost Human

Makkerparret Karl Urban, der spiller detective John Kennex og androiden Dorian spillet af Michael Ealy, ser ud til at have fået fart på.
De fleste lokale medier er i hvert fald totalt bjergtagede over denne nye næsten JJ Abrams serie, der foregår ude i fremtiden, hvor de kriminelle er meget mere kriminelle end før, hvorfor politiet nu har fået nye regler.
En hver politimand skal have en androide med når de er på job.
almothuman700Desværre kan detective John Kennex ikke holde androider ud, efter han selv er blevet lidt syntetisk, som – forresten – også er slang for de androider so politiet arbejder sammen med.
Ikke overraskende har detective John Kennex været lidt ude af 5-0 business, da hans “partner” og ham selv var ude og slås med nogle specielt onde kriminelle, der skød alle og slog resten ihjel.
Heldigvis for serien, skal detective John Kennex ikke arbejde sammen med en af de specielt dumme androider, men derimod androiden Dorian, der nærmest er mere normal og menneskelig end mennesker.
Årsagen er oplagt nok at hans Chip er specielt smart.
Som du har gættet er vi henne i fremtiden, hvor der sker ting og sager.
Og selv om at det kunne lyde lidt tamt, er der faktisk basis for en god historie, der efter introduktionen tager fat i “rigtig kriminalitet”.
Herunder produktion af sex-bots, der – oplagt nok – er androider, der er produceret til at give mænd glæde.
Desværre er der nogle helt specielt onde meget kriminelle, der har fundet ud af at kidnappe rigtige kvinder og så ellers tage deres skind ( det bliver ikke lige forklaret hvordan, men kvinderne dør af det, red. )
Og så er det ellers at detective John Kennex og Dorian må ud og fange de onde.
Om de gør det, må du se når serien kommer til vores del af verden.
Indtil videre storhitter den i USA, så gad vide om den ikke snart lander her.
For eksempel på en af de kanaler der er glade for Fox serier.
J.H. Wyman er creator, og da han både er tidligere fotograf, og totalt vild med “Fringe” ( han har produceret en række episoder, red. ) kan du næsten regne ud at serien ser vildt lækkerud, og har en masse at byde på.
Skulle den udsættes for et kritikpunkt, er det at detective John Kennex åh så gerne vil være en familie.
Desværre er konen “væk”.
Måske. Og her bliver det spændende.
Fordi hun er en af hyperonde superkriminelle, der slog detective John Kennex partner ihjel.
Her lige en længere promo.
For episoden der bliver sendt på næste mandag i USA.

Skriv et svar