Almost Human var ikke menneskelig nok

Mængden af slukkede Sci Fi serier er ved at være overvældende.
Og selv om at det ikke er noget vi mærket meget til, herhjemme, er det som regel Fox der åbner ballet, med endnu en ny og spændende serie som “Firefly”, “Alcatraz”, “Terra Nova”, “Dollhouse”, “Dark Angel” og andet.
Og dem der lukker og slukker.
Noget de desværre også vælger at gøre med “Almost Human”, som J.H. Wyman stod bag.
almothuman700Dermed får den tidligere så succesfulde “Fringe” ‘creator, ikke lov til at udvikle på hverken cyborgen eller John Kennex, der spillet af Karl Urban, ikke lavde meget andet end at skælde hans partner og cyborg ud over alting og lidt til.
“Almost Human”, performede dog netop godt nok til at den fik lov til at gøre hele første sæson færdig.
Blandt årsagerne til at serien bliver slukket vurderes af flere eksperter at hænge sammen med en anden serie Fox sender, der hedder “The Following”’, der performer nærmest identisk live, men langt bedre, når de såkaldte DVR tal tælles med.
Noget der plejer at hænge sammen med at serien er “for smal” til det bredere publikum, der kigger med tidsforskudt på deres TV optager, når de har tid.
Uanset dette, er “Almost Human” død og borte.
Har du ikke set set den, er det helt sikkert at de nu snart vil være til at finde på flere reklamekanaler, da den automatisk ryger ind i “det billige” salgskatalog, nu hvor den er slukket.
Her lige en promo.

Skriv et svar