Genial nyhed fra TNT

Stationen der rykker så absolut mest på serie området, måske lige med undtagelse af Amazon, TNT, ser ud til at have gjort det igen.
De har netop frigivet serien “Good Behavior”, der er så godt skrevet at det simpelthen er vigtigt at se denne serie.
Specielt nu, hvor den første distributør her i landet, har besluttet sig for at “hæve priserne mindre”, ved blandt andet at droppe netop TNT.
Virkeligt den helt forkerte kanal at droppe.
TNT er nemlig den kanal – for tiden – der satser – næsten – mest på gode ideer, der godt må være lidt sjove.
Og det er mildest talt tilfældet med “Good Behavior”.
Serien, der følger Letty, der er hvad vi her i landet vil kalde for et stakkels menneske, starter stille og roligt op med at bygge Letty op, fra den junkie, alkoholiker og netop ude af fængslet kvinde, der – når alt kommer til alt- har flere problemer med mor, og hendes barn hun ikke må se, end – stort set – alt andet.
storLetty har dog en enkelt kvalifikation.
Hun er fænomonal til at stjæle.
Der er ikke den lomme hun ikke kan tømme, og der er ikke det supermarked, hun ikke kan stjæle fra uden at blive opdaget.
Desværre for den fortagsomme kvinde, er hun i piloten forbi det nærmeste hotel med paryk og et stort smil, hvor hun simpelthen har “lejet” the “master key” af en veninde fra spjældet, hvorfor hun – uden problemer – tømmer de værelser hun har fået at vide at smarte at tømme for værdier.
Dest sidste giver dog problemer.
Her overhører kvinden der på ingen måde har en moral, men som alligevel har en masse moral – herunder i forhold til hvis en mand hyrer en lejemorder til at slå konen ihjel – en samtale mellem manden og lejemorderen.
Reaktionen udebliver ikke.
Hun stjæler – naturligvis – de penge lejemorderen har fået for mordet, og advarer samtidig kvinden, der reagerer lettere overrasket.
Hvad der sker bliver nu nødt til at finde ud af ved at se serien når den kommer – vælg eventuelt en distributør der ikke har slukket for TNT – her til landet.
Herunder en promo, der – understreger at Letty kan en masse – og at det er vildt svært at hade en varmblodig lejemorder, uanset hvor farlig han kunne tænkes at være.
paroleNu hvor han er sådan lidt en hot latino.
Serien, der naturligvis lige skal igang, ser ud til at komme til at handle netop om dette forhold, altså Letty og Javier, spillet af Juan Diego Botto der rent faktisk er fra Buenos Aires, som han forklarer det i piloten, og som aldrig tidligere har optrådt på amerikansk TV.
Letty, der spilles af Michelle Dockery, der blandt meget andet er kendt fra Downton Abbey, hvor hun på alle måder er røvkedelig i forhold til her i “Good Behavior”, vælter kort og godt serien ned.
Elektriciteten mellem den unge dybt kriminelle alkoholiker og narkoman og den hotte Argentiner, der – vel sagtens – er væsentligt mere kriminel, er så enorm at der ikke er meget andet at gøre end at tjekke den ud, i det sekund det bliver muligt.
Som du vil have bemærket, har Letty hele tiden nyt hår.
Vi gætter på at det hænger sammen med at hun er på nye jobs med “manden” i løbet af første sæson.
Som du har bemærket er der også en anden mand i hendes liv.
Det er hende PO, Parole officers, der spilles af Fred Austin, der ser ud til at være et tilsvarende ubeskrevet blad.
Han har dog – som Michelle Dockery – absolut ingen problemer med at spille bukserne af de fleste
Her et par promoer for serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.